maanantai 28. marraskuuta 2011

Ihanista ihanin Mini A Ture

Meillä ei ole koskaan ollut aiemmin kyseisen merkin ulkovaatteita, sisävaatteita on ollut muutamia. Mini A Turen vaatteet ovat minusta ihan äärimmäisen kauniita! Jo monena vuonna olen niitä ihastellut. Monesti olen kuitenkin ollut liian myöhässä liikenteessä ja meidän koot ovat jo olleet lopussa... Nyt kuitenkin tärppäsi :)


Alkusyksystä näytin kyseistä takkia esikoiselle ja hän ihastui tähän heti! Hänen toiveena oli ihan takki takki. Onhan se ymmärrettävää että anorakki-malliset ovat hankala pukea ja vetää pään yli. Varsinkin kun hankaloittamassa on vielä silmälasit. Yhteisillä kauppareissuilla näytin hänelle useampaa eri merkkistä takkia, mutta aina hän vaan muistutti tästä "sinisestä takista, jossa on tähtiheijastin ja taskut". Tämä takki on siis Walter ja värinä ombre blue. Tämä tilattiin meille Kuperkeikasta I-H-A-N-A!!!


"Huoh, miten tylsää!"

Pitkään pähkäilin kokoa, 122cm vaiko 128cm. Poikientyyliin Mian blogissa oli kokoasia minusta aika selkeästi nähtävillä. Heidän poitsun yllä oli jos nyt en ihan väärin muista niin 116cm... Meidän esikoinen on melkein kaksi vuotta vanhempi, joten päädyin kokoon 128.

Älkää tuijottako tuota taustalla olevaa seinää! Siihen on tulossa paneeli ihan pian :)


Aluksi kun avasin paketin niin ajattelin että VOI EI!! Takki näytti nimittäin aivan todella suurelta... Mitä mieltä olette?? Minun makuuni takki ei ole ylisuuri. Talven aikana saattaa pituutta tulla useampi sentti ja kunnon talvesta kun vielä ei ole tietoakaan... Takissa on minusta hyvin kasvunvaraa, muttei liikaa.


Ja hitaasti syttyvä esikoisemme alkoi loppusuoralla jo hieman lämmetä tälle kuvien ottamiselle :)

5 kommenttia:

Triinu kirjoitti...

Meillä on myös MATin takit kaikilla sekä tähän talveen, että ensi talvelle. Koot on mielestäni aika niukkoja, ja ei tuo teidänkään takki mitenkään suurelta näytä.
Näitä takkeja ei voi kuin kehua, laadukas materiaali, ihanat yksityiskohdat ja värit, sekä se tähtiheijastin :)

Heidi kirjoitti...

Kiva takki, eikä mun mielestä ollenkaan liian ylisuuri, hyvin voi käyttää :)

Tuuli kirjoitti...

Mä olen myös ihaillut tuota takkia nettikaupoissa, on tosi kaunis! Ei ole mun mielestä liian suuri, järkevästi on kasvuvaraa.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkos tällä on hintaa? Tiedätkö saako näitä muualta?

Hanna kirjoitti...

Anonyymi: Takin ovh on 139€. Muistaakseni nettikaupasta boozt.com löytyy tätä myös... Joistakin suomalaisista nettikaupoista tätä löytyy vihreänä :) Sekin näyttää kivalle!