torstai 12. elokuuta 2010

Uutuuksia.

Näitä pitkään ja hartaasti odotettuja ihanuuksi pääsin eilen hypistelemään! Ja olihan ne taas kivoja! Pidin kovasti lasten mallistosta. Ihanat värit ja kivoja printtejä!! :) Äitien mallistoon olin hieman pettynyt. Tylsää harmaata, liian haljua tai sitten kirkkaita värejä, jotke ei yhtään sovi minulle. Ne jäikin mietintämyssyyn. Katsotaan, mitä tulevan pitää! :)
Tällaiset tilasin esikoispojalle! Ja kauhukseni huomasin 110/116cm olevan pieniä tai juuri sopivia. Ei siis auttanut muu kuin siirtyä suurempaan kokoon. Toivotaan, ettei ole liian suuria...


Nämä canvakset ovat hyväksi havaittuja! Näiden sävy on luonnossa paljon kauniimpi. Oikeasti nämä ovat sellaiset siniharmaat. Ja ah, ihanan reippaat limet tikkaukset..


Plyysien ihana uutuusväri!


Tämä Crazy Monsters -paidassa on ihanat värit!! Nimet on muuten nyt Englanniksi.. Kieli oli monta kertaa solussa, kun näitä tilailin. ;)


Tämän nimeä en muista... Oisiko ollut Diggies?! Korjatkaa, jos olen ihan väärässä..

Toivottavasti laatu on hyvää ja ei petä!
Kesä ja aurinko on tehnyt tehtävänsä. Hihansuut ovat lyhyitä ja lahkeetkin ovat miltei polvissa. Meidän pojat ovat kasvaneet aivan mielettömästi ja kaapissa on tällä hetkellä vajetta... Kuopus saa tyytyä pääosin veikan vanhoihin. Mitä nyt gollegehousuja uupuu ja muutaman paidan voisi uutena hankkia. Esikoinen tarvitsee paitoja, housuja, yökkäreitä, kalsareita jne jne. Toivottavsti tämä äiti pysyy nahoissaan ja täyttää vaatepinoja harkitusti!

Minullakin on nyt uudenlainen arki meneillään! Syksyn aikana olen enimmäkseen kotona, jos ei nyt ihmeellistä satu tulemaan... Olen siis pääsääntöisesti ollut myyjänä lastenvaateliikkeessä. Liike suljettiin viime viikolla ja nyt sitten hengailen kotona! Kampaamossa olen tehnyt omia asiakkaita ja nyt elokuussa teen satunnaista keikkahommaa eräällä ristelyaluksella Saimaalla. Tällä viikolla on ollutkin niiiin kiire. Olen siis hyppinyt kodin, kampaamon ja laivan väliä. On se kumma kun tavallaan olen työttömänä ja töitä on enemmän kuin pitkään aikaan! ;) Ns. työttömyys ei minua haittaa, päinvastoin! Tulee ainakin tehtyä rästissä olevia hommia ja toivon, että meillä ainkin alkusyksyllä on pullantuoksuinen koti! Ja lisäksi toivon kerkeäväni hoitamaan myös ystävyyssuhteita paremmin... Tulevaisuus näyttää!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Meille taitaa tulla tuo kaivinkonepaita, ainakin jos Manu saa päättää :D On tuo kuvan mallikin niin Manun näköinen että poikakin oli vähän ihmeissään kun kuvan näki :D
Mie tykkäsin myös tästä uudesta meandin mallistosta. Äidille oli kivoja juttuja :) Mulla on ensi viikolla kutsut joten saa nähdä onko livenäkin yhtä kivoja, jos on niin saattaa konkurssi uhkata...

Mia kirjoitti...

Minä mietinkin, että mitäs sinä käyt seuraavaksi puuhaamaan. Nyt tietty nautit kun vapaata on enemmän. :)

Minulla lähti aikamoinen Meandin tilaus eilen, tykkäsin ja tykkäsin! ;)