maanantai 30. elokuuta 2010

Talvihaalaripohdintaa, TAAS!

Siis tää pohdiskelu on käynyt vaan entistä vaikeammaksi... Mieskin taitaa jo menettää hermonsa tälle mun hermoilulle. Hienotunteisesti hän sanoo luottavansa minun makuun :) Lisäksi olen alkanut suremaan, jospa tämä on meidän esikoisen viimeinen "haalaritalvi"... Nyt olisi korkea aika kokeilla jotain sellaista merkkiä, josta meillä ei vielä ole lainkaan kokemusta! Vai mitä mieltä olette?!


Tästä mä jo postailinkin.. Ominaisuudet ja hintakin ovat kohdallaan! 69.90€, ei paha. Mietin vain, että tuleeko kankaasta rapiseva koppura kovilla pakkasilla?!


Tämän kuvan nappasin Keltaisen ketun nettisivuilta... Nopean selailun jälkeen täältä ainakin löytyy koko 122cm, jonka me tarvitsisimme. Viime talvena jemmaan otettu 116cm on nafti, jos joutunee laittamaan villahaalarin alle. Mutta onko minulla tullut jo kyllästymistä Ticketeihin monen talven jälkeen?? Hmm... Tämä on 147€.


Minymon haalareissa ei ole ollut mitään vikaa parin talven kokemuksen jälkeen. Päinvastoin. Naapurikaupungin liikkeeseen siitä on tulossa tuo siniruskearaidallinen. Onko kuitenkin vähän vauvamainen?? Hinta on pysynyt samana, 89.90€. Huokea minusta!


Tämänkin nappasin Keltaisesta ketusta. Ja tästä taitaa tulla suosikkini! meillä on jemmassa esikoiselle Cupcaken viimetalvinen haalari ja tästä saisi kivaa vastapainoa hempeälle haalarille UNQ:n asusteiden kanssa... Tähän saisi kivasti ilmettä värikkäillä asusteilla :) Hintakaan (149€) ei hirvitä, sillä perästä tulee heti toinen käyttäjä.

Ei auta muu, kuin lähteä kohti sotaa ja rueta tekemään päätöksiä!! Soitellen sotaan en kuitenkaan aikonut mennä. Vaan pähkäilen ja pähkäilen ja kirjoitan listaakin, mitä oikeasti tarvitaan!!

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Meillä on ollut sekä välikausi- että talvihaalarina useana vuotena Travallen Remu molemmilla lapsilla. Olen ollut erittäin tyytyväinen sen laatuun, en ole sen tähden juurikaan muita uskaltanut testailla.

Mia kirjoitti...

Samat pähkäilyt täälläkin menossa, koko illan kävin läpi nettikauppoja niin kotimaisia, kuin ulkomaisia ja etsin sitä just ihaninta haalaria Emilille. ;)
Ei vaan löytynyt, kivoja kyllä on monta..

Ei muuten mennyt ainakaan se viime talvinen Kappahlin haalari pakkasilla koppuraiseksi. ;)