keskiviikko 25. elokuuta 2010

Talvivaatepohdintaa ja hankintaa.

Mä en voinut käsittääkään kuinka vaikeaa tämä vaatteiden ostaminen on tulevaisuudessa. Lastevaateliikkeessä työskennellessäni oli niin helppoa tehdä kaikki hankinnat. Näin jo kuukausia aiemmin mitä seuraava kausi tuo tullessaan ja pystyin pohtimaan ja harkitsemaan kauan. Uusien mallistojen saapuessa keräsin vaan kivat, silmää miellyttävät vaatteet kassiin ja toin ne kotiin sovitettavaksi... Ulkovaatteiden ostamiset kävivät kädenkäänteessä ja asusteetkin niihin sain useimmiten napattua mukaan saman katon alta. Siis miten ihmeessä te saatte vaatteet ostettua? Siis te joilla ei ole tällaista työetua?? TÄÄ ON NIIN VAIKEETA!! :)

Kuopuksen vaatteet ovat aika hyvällä mallilla. Hän saa isoveikalta perintönä melkein kaikki edelliskauden vaatteet. Hän tarvitsee talveksi vain lämpimät siistimmät nahkakengät. Ja sekin pikku propleema helpottuu varmaan Tepsuilla. Sekä lämpimiä rukkasia pitää hommata taas vino pino.
Mutta esikoisen hankinnat ovat sitten ihan toista maata... ARGH!! Toppatakki ja yksi haalari häneltä jo löytyy. Mutta sitten tämä ikuinen ongelma- 2 haalaria ja takki+housut vai 1 haalari, 2 takkia ja 2 housut??? Lisäksi häneltä uupuu asusteita, kenkiä, kauppatakki jne jne..
Auttakaa mua!! Mitä te pukisitte talvella 5 vuotta täyttävälle päälle?


Tällaiset kengät hankin esikoiselle. Nämä ovat ihanat ja pidän kovasti Bisgaardeista! Ostin nämä ystävältäni, kun nämä olivat heidän lapsukaiselle liian suuret... Nämä menevät kivasti kauppareissuillakin :)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

No meillä oli viime talvena Oliverilla enemmän käyttöä haalareilla, kun takeilla+housuilla. oli siis silloin sen vajaa 6v.
Meillä oli se 2 haalaria ja yksi takki+housut. Nyt täksi talveksi ostan ehkä vielä sen yhden haalarin, mutta muuten ajatuksena 2 takki+housut settiä. ;)

Sinulla onkin ollut ihailtavan helppoa tähän saakka tuo shoppailu! :D

Sarppu kirjoitti...

Meillä 6 vuotias poika ja on hankittu ensi talveksi 2 haalaria, molemmat teccejä ja yksi takkihousu yhdistelmä, siitä syystä, että haalari on nopsempi pukea ja poika tykkää....tarhassa myös kätevät, kun selkä kunnolla suojassa kovassa menossa.