tiistai 22. toukokuuta 2012

Mukavaa piristystä ilmaiseksi!


Viime viikolla tein suursiivousta yläkerrassa ja sisustin siinä samalla hieman Aksutin huonetta. Rahaa tähän meni 0 euroa! Kaikki tähän oli meillä jo valmiina. Tästä Akustin huoneesta tulee pojille leikkihuone kunhan yläkerta saadaan valmiiksi. Joten hirveästi en viitsi laittaa rahaa uusiin juttuihin :)


Akustin huoneen seinät ovat huutaneet tyhjyyttään ja laittelinkin vähän tauluja... Tämä huone on joskus ollut hellahuoneena ja keittiönä, siksi tuolla pilkottaa valaisimen sähköjohtoa ja jakorasioita... Akusti sai joululahjaksi kuvassa näkyvän kenuheivosen kummiltaan. Se odottaa vielä maalausta. En vaan osaa päättää väriä. Valkoinen??


Olen tilannut Tapettitalosta tapettinäytteitä (niin ja tuo yksi on Ferm Livingin tapettia ja sen olen saanut Gredelinistä). Ne ovat minusta niin kauniita, että eihän niitä kehtaa laatikossa säilöä! Lipaston laatikosta nappasin vielä muutaman kehyksen ja näin sain kivaa piristystä seinälle. Meillä pitäisi olla 200 neliön talo, jotta saisin seinille kaikkia niitä tapetteja joita haluaisin :)
Tämän julisteen meidän keskimmäinen sai kummiltansa lahjaksi kun asuivat Norjassa pari vuotta. Kari ja Per pääsivät kehyksiin ihan kehysliikkeessä ja nyt vihdoin ja viimein sain tämän laitettua seinälle :)


1 kommentti:

Niinu kirjoitti...

Ihana idea nuo tapetit kehyksissä!
Ja paperinuket:)
Turha niitä on tosiaan kaapeissa piilossa pitää!