keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Henkselit


Minä rakastan yli kaiken henkseleitä (siis lasten päällä)! Pidän niistä erityisesti siksi, kun niissä on sellaista vanhanajan tunnelmaa... Onneksi henkselihousuista pitää myös meidän keskimmäinen ja nuorin ei vielä laita hanttiin :) Esikoista riivaa jokin ja ei suostu kirveelläkään laittamaan henselillisiä housuja, enkä jaksa käydä hänen kanssaan kädenvääntöä...


Eikö olekin söpöt? Nämä Lindexin henkselihousut olen ostanut käytettynä kaveriltani. Olivat malliltaan niin hyvät, että kävin ostamassa toisetkin kankaisena versiona... Sattui hyvin kun Lindexillä sattui olemaan tarjouksena vauvojen puolella ota 3 maksa 2, joten tarttui mukaan muutakin "tarpeellista" :) Mites työ, pidättekö henkseleistä?


Meidän isoilla pojilla on huomenna kevätjuhla. Harmittaa, sillä meidän esikoiseen puhkesi tänään vesirokko ja ei pääse hänen viimeiseen kevätjuhlaan päiväkotilaisena. Hänellä olisi ollut pieni roolikin esityksessä (nyt äiti ei sitä näe) :( Vesirokko muuten alkoi tasan 14 vuorokautta siita kuin rokko oli meidän keskimmäisessä.

Ei kommentteja: