perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tummansinistä, beigeä ja ripaus ruskeaa

Näistä väreistä on Akustin kevään kauppavaatetus tehty!


Ah, mä niiiin RAKASTAN tuota tummansinistä!!!
Minulle on todella tärkeää että kauppa- ja kyläilyreissuille poikien vaatekarderobista löytyy myös sitä siistimpää vaatetta. Toki lähikaupassa voi käydä ihan ulkoilutamineilla, mutta jos lähdemme keskustaan niin silloin pukeudumme siisteihin vaatteisiin. Eiköhän sitä tuulipukukansaa täällä Suomessa näe ihan riittävästi ;)
Alkaa kauppavaatteet olla kasassa lähes kokonaan. Tummansiniset puuvilla-lapaset vielä puuttuu ja syksyksi kävelykengät :)


Ruskea Mini A Turen anorakki on ostettu toiselta blogistilta (on sen verran pientä mitoitusta että menee vaan tämän kevään), beige anorakki H&M, beige pipo samasta paikasta, keskellä oleva beige pipo Timberland, lapaset Ciraf (ostettu fb:n kirppispalstalta)Kippari- takki H&M, raidallinen huivi Lindex, vuorelliset H&M:n housut on secondhandia, lapaset Ruskovilla.


Tässä vielä asusteita lisää. Raidallinen trikoopipo on myös H&M ja siniraidallinen pipo on isoveljien vanha Brubaker.


Nämä Muumi- kengät eivät ole kauheasti mieleeni! Niissä on aivan hirveät muumipeikon kuvat sivuilla... Nämä on ostettu meidän esikoiselle 6 vuotta sitten ja kai nämä silloin ovat olleet ihan kivat. Tosin näillä ei montaa askelta ole kävelty, kun jäi silloin melkein heti pieniksi. Näiden Akustin siistien vaatteiden kanssa nämä käy ihan kivasti ja on niin hyväkuntoiset etten kehtaa uusiakaan ostaa kun ovat sopivat... Ei pidä tuijottaa sivuille, ettei muumipeikot ärsytä :)

3 kommenttia:

zirk kirjoitti...

Ai kun on kivaa pikku-herrasmies settiä siellä! Vaikka noilla omilla muksuilla en tällä hetkellä rakastakaan tummansinistä tai beigeä väriä, voi se muilla, kuten teillä näyttää todella kivalle!

Heidi kirjoitti...

Tuo hm:n anorakki on niin nätti, katselin sitä t.sinisenä netistä mutta ei kai se isoinkaan koko mene enää tuolle melkein 90cm pitkällä :( ja meillä taitaa olla muutenkin kevätvarusteet jo kasassa.

- A - d - é - a - kirjoitti...

Moikka, tosi kivan näköinen pipo. Joo kyllä mäkin tykkään pukea Aéonin siistimmin jos ihan vain kaupungille mennään. Meillä on siihen menoon yksi Adéan peruja oleva HM:n takki. Hieman parkamallinen. Beige joten menee tosi hyvin nyt poikasellekkin. Taisi itseasiassa ollaakkin poikien takki jos oikein muistan. Ja siihen yhdistän sitten yleensä farkut. Kengät pitäisi varmaan kohtapuolin hankia jo. -Tiina