sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Toteutettu haave.

Tästä korusta olen haaveillut pitkään ja äitienpäivän alla menin liikkeeseen ja ostin sen usean vuoden mietiskelyn jälkeen... Vuosi sitten sain äitienpäivälahjaksi lahjakortin koruliikkeeseen ja uhkaavasti se alkoi mennä vanhaksi. Lahjakortti jäi vähän unholaan :)


Koru on siis Kalevalan monellekin tuttu Äiti-Lapsi- koru. Kalevalan omaa ketjua en koruun halunnut vaan valitsin tällaisen ja minusta on kauniimpi ja sirompi, kuin se raskas Kalevala. Meidän perheen miesväki osti ketjun lahjaksi tänä vuonna :)
Kivitynnyri on 70€, uuden kiven istuttaminen on 50-60€:n välillä. Noin pienellä hintaerolla, mä kyllä toivottavasti saan siihen joskus kokonaiset kolme tynnyriä. Ja vaalenasinisellä kivellä tottakai ;)

Kuinkas monelta tällainen löytyy??

13 kommenttia:

Mamma fiksaa kirjoitti...

Tuota samaista korua olen himoinnut esikoisen syntymästä saakka -06. Nyt päätin, etten sitä muuten saa ja kävin itse ostamassa ;) Kaulassa roikkuu kaksi nökötintä sinisellä kivellä, sen kolmannen (sinisellä kivellä ;)) saan toivottavasti elokuussa. Ja tietenkin hopeisena. Tuon kalevalakorun ketjun halusin, mutta onnistuin metsästämään sen lyhyemmän 40 cm.

Iitu kirjoitti...

Heips!
Mulla ei ole vielä, mutta anoppi ja appi lupasivat ostaa sen mulle joululahjaksi :)
Ja kaks tynnyriä haluaisin, ja vaaleansiniset kivet :)

Tiina kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi ja liityis lukijaksi! Aina on kiva lukea muiden poikaporukoiden arjesta!

Itse olen tuosta korusta myös haaveillut ja olisi ihana saada se kolmella tynnyrillä ja juurikin vaaleansinisillä kivillä!

tervetuloa tutustumaan meidän veikkojen menoon
http://veikat.blogspot.com/

Jenni kirjoitti...

Ensi kertaa kurkkimassa, Lenin blogista bongasin :)

Minulla on myös tuo koru ja kaksi helaa. Minulla on kanssa tuollainen ketju, onneksi mies valitsi tuon, en kanssa tykkää siitä kanssa siitä raskaasta ketjusta.

Kiva blogi sinulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on, vaaleansinisellä ja punaisella kivellä. Meidän tavoite-lapsiluku on 3, joten päätin laitattaa vaan uusia kiviä. Tosin siitä kolmosesta ei ole vielä tietoakaan ja minun tuurilla tulee kaksoset :D
Minäkin otin erilaisen ketjun, sellaisen palloketjun.

RetroSiili kirjoitti...

Tuo koru on aivan ihana... Minulta löytyy se myös, kolme tynnyriä ja kaikki sinisillä kivillä. :)

Mia kirjoitti...

Löytyy! Neljällä tynnyrillä ja sinisellä kivellä. ;)
Mies on ostanut kaikki, ihan ekat kaksi taisin saada joku äitienpäivä ja kaksi viimeisintä on tuotu kumpanakin kertana jo synnytyssairaalaan. :)
Minulla on sellanen umpinaisempi ketju siinä, ei Kalevalan oma, mutta kuitenkin. Tuo kevyempi on kyllä kaunis.

Niinu kirjoitti...

Juuri tätä ei minulla ole mutta muuten kyllä pidän Kalevalakoruista. Huomenpäivälahjaksi sain käädyt(mutten kultaisena;)ja vihkisormuskin on Kalevalaa, lapsista olen saanut koristeellisen vihkisormuksen molemmin puolin sileät sormukset...

Tiia kirjoitti...

Aivan ihana koru :) Itselläni on Turkukorut Aulin oy:sta poikakoru http://www.aulin.fi/korut.html ja nominationiin sain nyt äitienpäivänä lapsen kuvan.

Sarita kirjoitti...

Mullakin on tuo koru, toisessa tynnyrissä punainen ja toisessa sininen kivi. Tykkään kovasti, ihanan yksinkertainen ja kestävän oloinen koru. :)

Armi kirjoitti...

Millä nimellä tuota ketjua voi etsiä? ja moniko millinen se on? haluan helojen kanssa samanlaisen :)

Hanna kirjoitti...

Ei mitään tietoa nimestä tai milleistä :( Pituus on mun makuuni vähän liian lyhyt 3 tynnyrin kanssa, mutta muistaakseni niitä on useita eri pituisia.Ketju on ostettu Timanttisilta :)

Hanna kirjoitti...

Ei mitään tietoa nimestä tai milleistä :( Pituus on mun makuuni vähän liian lyhyt 3 tynnyrin kanssa, mutta muistaakseni niitä on useita eri pituisia.Ketju on ostettu Timanttisilta :)