lauantai 28. toukokuuta 2011

Shoppailua, kesävaatteita ja muuta höpinää.

Meidän perheen miesväki on koko viikonlopun poissa kotoa (pojat ovat isomummolassa äitini ja hänen miehensä mukana ja mies on tekemässä laituria kaverinsa mökillä) ja minä nautin joutenolosta! Joo tiedän, pitäisi siivota. Mutta muutakin tekemistä löytyy, niin taita siivous olla ihan toissijainen juttu :) Kerkeehän sitä!

Eilen nukkumaan käydessä ajattelin nukkuvani TOSI pitkään. Kuinkas kävikään?? Kello näytti aamulla 07.10 ja ei tullut enää uni silmään, ei sitten millään... Aamulla sitten starttasinkin hyvissä ajoin keskustaan. Hyvä kun lähdin ajoissa, nimittäin hetkeä myöhemmin keskusta oli ihan täynnä ihmisiä. Kaikki olivat tulleet katsomaan Petteri Nokelaista ja Poikaa. Minä en tosin tästä parivaljakosta nähnyt vilaustakaan, mutta ei se mitään... Ihanaa oli kierrellä kauppoja ihan rauhakseltaan ja käydä kahvilla. Törmäsin myös tuttavaani ja mukavaa oli rupatella pitkästä aikaa ;) Kummallista kun kukaan perheenjäsen ei edes soittanut, koska tulen kotiin :)

Lindexillä käväisin ja tokihan se alennuskin tuli hyödynnettyä. Muutamia kivoja uutuuksia oli saapunut! KappAhlissa en edes piipahtanut, sillä meidän kaupungin liike on tosi surkea (ei vauvapuolta laisinkaan). Pentikiltä olisin käynyt hakemassa sen uuden Bongo- lautasen, mutta minä hajamielinen unohdin täysin ottaa kuopuksen synttärilahjakortin mukaan :) FrendiShopissakin tuli piipahdettua, mutta sieltäkään ei tullut hankittua mitään...

Nyt kun on aikaa, niin tuli sitten kuvailtua meidän esikoispojan kesävaatevarastoa. Keväällä ajattelin, etten yhtään hanki lisää uusia t-paitoja muutaman me&in uutuuden lisäksi. Jostain kumman syystä niitä nyt on vaan tullu hankittua ja pinokin on aikamoinen... Näissä kuvissa on vaan osa. Osa on pyykkikorissa odottamassa pesua ja osa on taas pakattun reissuun mukaan. Meidän t-paidoista osa on uusia ja osa viime kesältä, jotka onneksi vieläkin mahtuu :)


Tässä muutama teeppari Lindexiltä ja me&ilta. Rottakarkki- paita on muuten hankinta ystävältäni, jonka tyttö ei suostunut tuota pitämään...


Nämä farkkucaprit ovat myös viime kesältä, Lindexin. T- paidan huomasin Lindexillä tänään ja pakkohan se oli mukaan napata. Ihanan raikas minusta!


Tässä hieman siistimpään menoon. Alimpana on Lindexin alerekistä vuosi sitten napatut ruutushortsit, farkkushortsit ovat samat kuin edellä minitut ja ylimmät on Dodipeton alerekkilöytö myöskin viime kesältä. Pikeet on Dodipettoa ja tuo ruudullinen on joku halpis muistaakseni Euromarketista. Näihin pitäisi löytää vielä joku kiva vaaleansininen pikee kaveriksi!


Näihin tarvittaisiin alaosiksi mustaa ja punaista! Tuntuu vaan, että mistään ei meinaa löytyä... me&in punaiset snickersit olisivat olleet täydelliset, mutta meidän koko oli loppuunmyyty :( H&M:n valikoiman kävin katsastamassa, mutta jotenkaan ei vaan iskenyt. Taitaa olla toivotonta!


Nuo tummansiniset shortsit ovat Name Itin, ihanan ohutta puuvillatrikoota ja hintakin todella huokea, 6.95€ Farkkucaprit ovat samat kuin jo aiemmin vilahtaneet... Kupla- teeppari on myös ostettu viime kesänä alerekistä jemmaan ja me&in t- paidan ostin ystävältäni käytettynä ja on ihan meidän esikoisen lemppari! Ihanaa kun meillä pojat tykkäävät myös vaaleanpunaisesta ja pinkistä :)


Miten musta tuntuu, että esikolla on vaan tummansinisiä ja turkooseja alaosia??? Shortsit ovat Lindexiä, Name itiä, Dodipettoa ja H&M:ää.

Blogit tökkii näköjään edelleen... Osaan pystyin ihan hyvin kirjoittamaan kommenttia, osaan taas en :( Lisäksi blogger ei kirjaa minua ulos lainkaan... Toivottavasti viat saataisiin nopsaan korjattua!

Mukavaa lauantai- iltaa kaikille!
-Hanna-

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oi miten kivoja kesävaatteita! :) Minäkään en ole pystynyt kirjautumaan ulos moneen päivään. Kommentoiminen sen sijaan on aina onnistunut. Kummallista ja rasittavaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Po.p :lta löytyy punaisia shortseja.

Katariina kirjoitti...

Ihana blogi täällä :) Blogger tökkii tosiaan, yritin useampaan otteeseen liittyä lukijaksesi, mutta aina oli tuo lukijapaneeli piilossa.. Mutta nyt onnistui. Mukavaa viikonloppua :)