lauantai 12. helmikuuta 2011

Lauantaisia höpinöitä.

Tänään on ollut todella mukava päivä. Aurinko on paistanut ja onkin ollut ihan keväinen olo, vaikka pakkasta onkin ollut ihan rutkasti. Olettekos muuten huomanneet, aurinko lämmittää jo ?? Kevät on kohta ihan oikeasti :) Ja kevätvaatetusasiat ovat vieläkin ihan sekaisin, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Tänään aamupäivästä meillä oli kiva parituntinen urheilutalolla. Kaupunkimme järjestää lapsille sellaisen liikuntatapahtuman parisen kertaa kuukaudessa pientä osallistumismaksua vastaan. Isossa hallissa riittää touhua sählynpelaamisesta lähtien. Se on vanhemmille myös kivaa sosiaalista ajanvietettä. Tulee tavattua paljon ystäviä ja tuttuja :)

Kotiin tultuamme koko perheelle peitot korviin ja unta kuulaan! Parin tunnin päikkäreiden jälkeen olo on ollut jotenkin outo ja vetämätön... On viluttanut ja kolottanut ja kurkkukin on vähän karhean tuntuinen. Ei kivaa! En todellakaan haluaisi tulla nyt kipeeksi... Flunssaa oli viimeeksi syyskuussa ja ei kyllä yhtään ollut kivaa. No jospa se tästä!!


Mies lähti yövuoroon ja lapsetkin ovat olleet nukkumassa jo tovin... Nyt ajattelin hörpätä kupposen kuumaa, jos se flunssakin talttuisi!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Meillä pojat sairastaa nyt, ja ihan sen takia kun kerhoon oli viimeksi tuotu flunssainen ja kuumeisen oloinen lapsi :( Itsellänikin tuntuu kurkku kipeältä, vähän inhottaa. Vasta kuukausi sitten oltiin kipeänä ja nyt taas.
Paranemisia sinnepäin :)

Hanna kirjoitti...

Minua ottaa pattiin juuri tuollaiset, jotka vievät kipeän lapsen hoitoon tai kerhoon... Eikö ne todellakaan ymmärrä millaista harmia se voi tuottaa toisille??!! Meilläkin harrastetaan tuota päiväkodissa...