perjantai 11. helmikuuta 2011

Juhlintaa.

Meidän esikoinen täytti parisen viikkoa sitten 5 vuotta. Siis JO 5!! Apua, mihin ihmeeseen nämä vuodet katoavat?? Meidän alkuvuosi on aina yhtä juhlintaa... Esikoinen aloitta tämän tammikuun lopussa, kaksi viikkoa myöhemmin on mieheni vuoro ja maaliskuun alussa sitten on kuopuksen päivät. Leipomista ja juhlintaa siis riittää :)
Tässä alempana herkkujen antia esikoisen synttäreiltä. Ja kovasti täällä jo pähkäilen, mitä pikku veikan kemuissa tarjotaan... Niin, ja kai miestäkin pitää muistaa <3


Täytekakku on suklainen ja välissä on banaania, Valion sitruunarahkaa ja kuohukermaa. Tämä täyte on hyväksi havaittu, maistuu lapsille ja aikuisillekin :) Kuorrute päällä on mokkapalojen kuorrute.


Tämä sitruunapiirakka on ihanaa!!! Ohjeen olen joskus saanut ystävältäni ja on yksi lempileivonnaisista. Ihanan raikasta!


Kanatortilloja tarjottiin myös. Sisälle valmistin kermaviilikastikkeen, johon laitoin valkosipulia, tuorepersilijaa, sokeria, suolaa ja mustapippuria. Nämäkin maistuu monelle ja ovat helppoja syödä :)

Huomisen ohjelmassa taitaa olla porkkanakakku ;)

5 kommenttia:

S kirjoitti...

Onnea sinne!
Ja ihanat tarjottavat, nam!

Heidi kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä ja varmaan maistuikin ;) Tuo mokkapalakuorrute täytekakun päälle kuulostaa tosi hyvälle, täytyy laittaa muistiin :)

-Anni- kirjoitti...

Oi sitruunakakku näyttää niin hyvälle, jaksaisitko laittaa ohjetta?

Nanna kirjoitti...

Paljon onnea 5 vuotiaalle isolle pojalle! ♥

Nams! Mitä herkkuja!

mira kirjoitti...

Minä kaipailen myös näiden herkkujen ohjetta! Vaikka kaikista, jos sinulta liikenee aikaa ja viitsit, niin voitko laittaa..?
haapalamira@hotmail.com