sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ripaus keltaista

Meidän koti oli useamman vuoden hyvin vaalea -pastellin sävyjä ja valkoista. Vaaleus on kuitenkin pikku hiljaa alkanut kyllästyttää ja meille on tullut enemmän värejä. Valkoisesta toki edelleen pidän, sillä se raikastaa kivasti. Muttei kaiken tarvitse sitä olla :)
Olen keltaisesta väristä pitänyt hyvin pitkään (1. omassa kodissani oli keltaista ja oranssia). Kiurujen yö- tapetti on meillä keittiössä ollutkin jo reilu vuoden verran tuomassa lämpöä ja kodikkuutta. Nyt keltainen on levinnyt meille muuallekin kotiin :) Keltainen ei meillä ole pelkästään pääsisäisen väri, vaan kevään ja kesän väri! Niin ja jos saa valita niin sinapin keltaista sen olla pitää. Minulle on muuten joskus kerrottu, että keltainen on hullun ihmisen väri :D Tiedä siitä...


Pidän kovasti myös retro- tekstiileistä. Niitä on mukava löytää kirppiksiltä todella edullisesti. Ne on pesujen ja vuosien myötä muuttunut todella pehmeiksi ja antavat myöskin kodikkuutta.Pääsiäiseksi olen yleensä aina ostanut tavallisten Narsissien lisäksi myös Helmililjoja ja Perunanarsisseja. Nyt en olekaan niitä hommannyt, mutta vielähän tässä ehtii :)Meidän olohuoneen valaisin tarvitsisi nyt kyllä uuden varjostimen... Löysinkin aivan ihanan eräästä sisustuspuodista, hinta vaan hieman hirvitti. Jäi siis mietintämyssyyn :) Tai jos kirppiksellä törmäisin johonkin vanhaan ihanuuteen, niin sellaisenkin voisin kyllä hommata tilalle.

Pidätkö sinä keltaisesta??

Psst. Aamulla arvon sitten tuon me&in tyynyliina- ihanuuden :) Sellainen kyllä kelpaisi minullekin, heh...

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Keltainen ei kuulu mun lemppareihin sisutuksessa eikä oikein vaatteissakaan. Tykkään kyllä keltaisesta mutta en vaan jotenkin osaa sitä käyttää :/ Näin keväällä se kyllä näyttää tosi pirteältä sisustuksessa :)
Mulla on keväisin samat kukkahankinnat:narsisseja ja helmililjoja ja tietysti joskus tulppaaneitakin :) Nyt vaan jouduin heittämään helmililjat pois kun niistä lähti aivan hirveä haju :(