keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ihana yllätys


Minua odotti eilen postilaatikossa oikein mukava yllätys. Kiitos kovasti :) Kutsu saapui minulle BEIBAMBOON perustajalta Nina Ignatiukselta. Yritykseen on syntynyt prinsessa ja sitä juhlistetaan :)

HUOMIO HUOMIO!! Sama päivänä voit kuvauttaa ja ikuistaa oman pikku prinsessasi Beibamboo Shopissa. Ammattikuvaaja on paikalla klo 15 alkaen. IHANA IDEA MINUSTA!! Lisää kuvaukseen liittyvistä asioista voit lukea Facebookista :)

Olisi kiva päästä mukaan. Täytyy vähän miettiä jaksaisiko sitä lähteä täältä saakka...


Meidän Akustilla ei vieläkään ole ollut yhtään Beibamboon vaatetta... Nyt on siis korkea aika!! Seuravana tilipäivänä ostoskoriin naputtelen ainakin tämän ihastuttavan Rompperin :) Tämä voisi olla kiva kesän helteillä viileä bambu- materiaalinsa ansiosta. Samalla puvussa olevat pitkät hihat suojaavat herkkää ja vaaleaa ihoa.

Onko teillä Beibamboon vaatteita??

Prinsessa- terkuin Hanna

4 kommenttia:

S kirjoitti...

Minullekin tuli kutsu. Harmi, että käsittääkseni Beibamboolla on vain vauvan vaatteita eikä meillä ole vauvaa. Pitää silti mennä joku pv tsekkaamaan liike.

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Oli pakko googlailla Beibamboo. :)Muistinkin sitten jostain merkistä lukeneeni.
Olipa ihanan oloisia vaatteita! Tuon Romperin lisäksi yöpuku,jossa oli punaiset kanttaukset ja vetskari, oli tosi hienon näköinenkin vielä.
Harmi vaan, että hinta on korkea. Meidän maitovalaat ovat kasvaneet niin nopeasti, ettei malta hankkia noita tulevalle vauvallekaan...
Jos Veikon atooppinen iho pahenee, täytyy katsastaa mahtuisiko tuo 80-90cm hänelle vielä. (on nyt 80cm, mutta mitoitukset kun vaihtelee...) :)

Hanna kirjoitti...

Zirk: Beibamboolta voi vuokratakin vaate-settejä jos ei raaski omaksi ostaa! Kokomitoitukseltaan ovat reilua mitoitusta ja niissähän on tuplakoot, sekä jos en väärin muista niin bodeissa on tuplarivinapituskin vielä :) Moni on sanonut että ovat hintansa väärtejä ja ovathan ne kotimaisiakin vielä... Hiplailin niitä viime keväänä vaatemessuilla ja on niin ihanan pehmoisia, että pakko on ostaa niitä kesäksi meidän herkkä hipiäiselle :)

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Aaaa, menevät siis vakavaan harkintaan! Kiitos vinkistä!