torstai 23. helmikuuta 2012

Synttäreiden juhlintaa

Jos esikoisen synttäreitä vietetään kolmisen viikkoa jälkijunassa ja keskimmäisen villi viikarin kekkereitä aikaistaa kahdella viikolla = kaksi kärpästä yhdellä iskulla!!


Meillä siis viime viikonloppuna vietettiin syntymäpäiviä isovanhempien ja poikien kummien kera! Kiitos kovasti mukana olleille, päivä oli todella mukava. Mitä nyt minä "vähän" stressasin, mutta sekin helpotti kun kello löi kaksi ja vieraat tulivat... Mä olen kyllä noissa stressaamisissa ihan omaa luokkaani :( Mulla (ja varmaan muillakin perheenjäsenillä) olisi helpompaa jos osaisin olla stressaamatta. Mutta minkäs sille mahtaa jos pyrkii täydellisyyteen?!

Tarjolla oli täytekakkua, laskiaispullia laskiaissunnuntain kunniaksi, pätkiskakkua, juustokierteitä ja coctailpiirakoita munavoin kera. Niin ja lapsia ajatellen vaahtokarkkeja ja fasupaloja :)


Jalkapallo- aiheiset koristeet löysin joskus Tiimarin alekorista. Pojat tykkäsivät kakun koristeista todella paljon (ja varmaan maustakin, sillä keskimmäinen otti ainakin kahdesti lisää ;)) Huomaatkos, kakussa lukee ONNEE!!! Kaikki A- kirjaimet olivat loppu :D


Poikakolmikko lähes samiksissä. Noi Wheatin sliparit ovat aivan lempparit!!


Ja mikäs sen parempi lahja kuin läjä (4 paketillista) Legoja!! Lahjaksi pojat saivat Legojen lisäksi askartelusakset, yökkärin, Risto Räppääjä- kirjan, Nomination- palan, puisen kellon (josta voi opetella myös vuodenajat, viikonpäivät, kuukaudet ja sään) sekä lautapelin.

Nyt voidaan siis hetkeksi hengähtää -kaverisynttäreihin saakka!!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onnittelut molemmille sankareille! ja hieno kakku!

Niinu kirjoitti...

Mahtavat tarjottavat! Kyllä voi olla emäntä ylpeä:)
Meillä lasten la oli sama mutta toinen syntyi 2 viikkoa myöhässä, toinen viikon etuajassa,joten yhteissynttärit on siinä ja siinä...

Vera kirjoitti...

Paljon onnea sankareille =)