maanantai 16. tammikuuta 2012

* Puoli vuotias Akusti *

Niin se aika on vierähtänyt! Viime viikon keskiviikkona 11. tammikuuta, meidän perheen kuopus täytti KUUSI kuukautta... Meidän perheessä ollaan vietetty kaikenlaisia kissanristiäisiä, joten pitihän sitä kakkukahvitkin tarjota isovanhemmille ;)


Vaikka meidän pieni mies onkin saanut saanut kokea kaikenlaisia makutottumuksia, niin tästä herkusta hän ei saanut osaansa. Jospa sitten 1-vuotiaana sitten :)


Olen aina ajatellut keskimmäisestä pojastamme, että tuosta lapset eivät voi vilkkaammaksi muuttua. Mutta taisin olla kyllä väärässä. Tämä se vasta villiviikari onkin!!


Pilkettä silmäkulmassa :D


Hetkeäkään ei paikoillaan pysy...


Tässä konttausnäyte!


" Hei, tuolla on jotain kiinnostavaa "


Tämä pieni mies on meidän perheen herkkä hipiäinen... Aivan kuten minä pienenä (ja edelleenkin)! Posket helottavat punaisina pakkaspäivinä ja suunympärys on näppyläinen, varsinkin kun alahuulta on niin kiva imeskellä. Onneksi en ole huomannut, että tietyistä ruoka-ainesita tulisi oireita. Paitsi eilen, kun annoin kasvissosetta, johon lisäsin sipulia. Koko yön menikin sitten huutaessa... Huoh! Sitä virhettä en tee enää. Purjosta ei tule mitään, mutta näköjään tavallinen keltasipuli ei sovi.

Viime viikon lopulla Akusti oppi taas uusia temppuja -tukea vasten on niin mukava nousta ja ottaa muutama askelkin puita pitkin, tv- tason ovet saadaan auki (onneksi siinä on lukko), äiti on tavoittanut minut myös yläkertaan meneviltä rappusilta ja ihan itse pääsin jo toiselle rappusellekin (ei kun ostamaan siihen portti), meidän olkkarin takan tuhkaluukku on myös löydetty ja itkuhan siitä tulee kun painaa kätensä juuri lämmitetyn puuhellan kylkeen. Äidillä saa olla silmät selässäkin :D

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onnea Akusti! :)

Heidi kirjoitti...

Onnea Akustille, iso pieni poika siellä jo :)

Vera kirjoitti...

Paljon onnea pienelle =)

- A - d - é - a - kirjoitti...

Moikka, onnittelut Akustille vielä! Vitsit miten teitinkin pikkumies on jo menossa! -Tiina