torstai 26. tammikuuta 2012

me&i 2012 Circus in town!!Vauhdikkailta kutsuilta vauhdikkaita kuvia :D Taas oli meidän mökki täynnä me&ihin höpsähtäneitä äitejä lapsineen... Täytyy siis sanoa, että tunnelma oli melko tiivis ;)

Ihana oli mallisto jälleen! Kovasti miellytti äidin mallisto -juuri minua miellyttävät värit, kauniin klassinen ja ajaton. Lasten mallistoon täytyy hieman totutella, mutta kyllä siltäkin jotain löytyi...

Tässä alapuolella siis ostoskoriin tipahtaneita: Overall with cloud at back- haalarit, In the sky- body, Footballs- t-paita ja ÄIDIN LEMPPARIT Everyday yogapantsit!!!

Nämä täytyy kyllä vielä hankkia!! AIVAN TODELLA KAUNIITA!!!


Minua ovat aina miellyttäneet mallistossa olleet "takit". Pidän vaatteista, joilla on monia käyttötarkoituksia... Tämä Favourite jacket on kaunis päällä, joka istuu todella hyvin. En voi muuta taaskaan todeta kuin I-H-A-N-A !!


Lovely sleeveless dress on modaalia, joka laskeutuu todella kauniisti. Menee arkeen sekä juhlaan!


Nämä Magic knickersit voisin hommata taas edellisten jo harmaiksi kulahtaneiden tilalle! Niin, tiesittehän että nämä ovat todellakin nimensä veroiset ;)


Dress with dragonfly on myös yksi suosikkini!! Monikäyttöinen, tiedäthän :)

Mikä oli teidän suosikki???

Torstai-terkuin Hanna

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noista lastenvaatteista en oikein perusta, mutta aivan ihana tuo viimeinen naisten tunika! Mistä noita voi ostaa Pirkanmaalla, mikä tuon hinta on ja missä väreissä sitä saa?

Hannele

Hanna kirjoitti...

Hannele: Saat selville oman alueesi myyjän/myyjät selville meandi.fi- sivustolta. Todennäköisesti asiakaspalvelu vastaa tuohon kysymykseen :) Hintaa en muista ja väri on tuo harmaa :) Se on todella kaunis!!

Hanna kirjoitti...

Mulla oli heti aloituspäivänä kutsut ja voi kotihoidontuki sanon minä...
Ihanat oli myös ne emännänlahjat, olen aina ottanut raha-alennuksen mutta nyut halusin ehdottomasti ruskeat housut ja pilvipaidan