sunnuntai 2. lokakuuta 2011

K-A-I-N-O

Olen yrittänyt metsästää kaunista ja kestävää villahaalaria meidän esikosielle. Tänään selailin nettiä ja törmäsin Kainoon! IHANIA!!!


Kaino on köyliöläinen vuonna 2010 perustettu neuleyritys. Joka on aidosti kotimainen! Materiaalina käytetään merinovillaa ja minusta on mahtavaa, kun mallistosta löytyy myös luomuvillasta valmistettuja tuotteita. Kaino valmistaa kivoja villavaatteita myös aikuisillekin :)


Vihreä norsukuosi on minun ehdoton suosikki! Mikäs teidän??Pukinkonttiin tällaisesta saisi aivan todella mahtavan pehmoisen paketin! Mulla on nimittäin alkanut joululahja-asiat jo pyörimään päässä ;)

Villahaalari-ostoksia voit tehdä mm. Kuopuksessa *KLIK*

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on tuo punainen sydänhaalari. Tykkään kyllä kovasti. Muutkin haalarikuosit ovat tosi onnistuneita. Kainolla on facebookissa oma pieni kauppa, jonka kautta voi myös tilata tuotteita.

-Krisse-

Mia kirjoitti...

Nuo on niin ihanuuksia! vihreä norsu tai ruskea olisi ihanimmat. ;)

Itsekin näitä jo aiemmin katselin, mutta mutta hinta tuli vastaan. Siis jos käyttöä olisi paljon, niin sitten toki maksaisin kovankin hinnan, mutta meillä villahaalaria pidetään n.5-10kert. talvi niin siihen nähden liian arvokas. ;)

Niin ja siksi ei pidetä villaa paljoakaan, koska pojat vihaa sitä ja itsekään en pidä siitä miltä se tuntuu käsissä. Kummaa porukkaa! ;D

Hanna kirjoitti...

Krisse: Kiitos kovasti vinkistä! Mä kyllä äsken lueskelin niiden facebook- sivuja, mutta on varmaan sitten jäänyt huomaamatta :)

Mia: Meillä talvella ei muuta pidetäkään ;) Fleecet ovat kevään ja syksyn juttuja, villat talven...