tiistai 4. lokakuuta 2011

Ihanat me&i- uutuudet

Kuinkas moni on ehtinyt nähdä jo kauan odotetut me&i- uutuudet?? Täytyy myöntää, että nämä veivät sydämeni :)


Ihanaa kun mallistosta löytyy nyt myös haalarit, piste i:n päälle! Täytyy myöntää, näitä kerkesin jo odottamaankin. Pahin pelkoni olikin, jos tähän syysmallistoon nämä olisivat jääneet tulematta... Nämä on aivan pakko ostaa meidän pöllö-bodyn kaveriksi :) Sävynä on kaunis ruskea ja pöllö on suloisesti sijoitettu peppuun...
Huomasittekos, että taustalla pilkistää pöllö- peitto? Se ehtikin olla pois mallistosta ainakin kaksi kautta...


Tämä kuosi näyttää minusta myös kivalle! Mutten tiedä jäisikö tämä meillä vähälle käytölle, kun kuosi on minusta aika talvinen... Mitä mieltä olet?


Myös todella mukavaa on saada jotain myös isille! Isät ovatkin olleet unholassa pidemmän aikaa... Tämä taitaakin löytyä meidän isin isänpäiväpaketista :)

Olen ensi viikon maanantaina menossa me&i- myyjän luo. Toivottavasti näkisin nämä uutuudet ihan livenä...

Pienen vauvan äitinä olen aivan hullaantunut näihin vauva-uutuuksiin ;) Harmi vaan kun tämä pieni Akusti- poika kasvaa kohisten ja vaatteet jäävät nopeasti pieneksi... NYYH!

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

ai nytkö ne sitten tuli.:)
Ei ollut iso ylläri!

Heidi kirjoitti...

Haalarit tulee ainakin ostettua vaikka pöllöistä en niin välitä, voi olla että kaveriksi joutuu ostamaan sen pöllöbodynkin...Talvipaidasta tykkäsin tosi paljon, ja molemmat pojat ne varmaan saavatkin, tosin Kuutti saa varmaan sen bodyna.
Tosi kivoja uutuuksia kyllä, ja kiva että joku huomioi myös poikalapset mallistossaan, eikä aina vaan tule tytöille kaikkia ihanuuksia. Vaikka kyllä mie tytölläkin näitä käyttäisin, mutta ehkä kivempia kuitenkin pojalla :)

Vera kirjoitti...

Kyllä on bongattu ja haalaria kaipailinkin kovasti Myös toi talvipaita on ihana! Ja mun mielestä talvipaitaa voi kyllä käyttää aika pitkäänkin. Aikaisemmin 86/92 haalarit ovat olleet suht isoa kokoa, mahtuvat hyvin meidän 91cm pojan päälle. Toivottavasti eivät ole muuttaneet mitoitusta!

Alessandra kirjoitti...

Olin tänään kutsuilla, ja odotin kovasti malliston uutuuksien näkemistä, tarkoituksenani oli tilata kaksi peittoa ja haalari meidän vauvalle, mutta ne olivat ehtineet loppua jo muutamassa päivässä, eikä myyjällä ollut niistä edes esittelykappaleita mukanaan :(

Niinu kirjoitti...

Aika hauska tuo "isien paita"! Kivaa vaihtelua, kun on miehillekin jotain:)

Sanna kirjoitti...

Ihana tuo "talvipaita"! :)