torstai 12. toukokuuta 2011

Missä aurinko??

Kylläpä oli aamulla mälsää herätä, kun huomasin ettei aurinkoa näy missään. Noihin kauniisiin ja etenkin lämpimiin ilmoihin alkoi mukavasti jo tottua... Nyt täällä on tasaisen harmaata ja lämpötilakin on vain hitusen yli kymmenen plusasteen!


Eilen illalla pärjäsi vielä ihan kivasti t- paidassa! Pojilla on yllä uudet Lindexin kilpa-autopaidat. Äidin makuun hieman liian värikkäät, mutta ehdottomat poikien suosikit. Melkein lahjoa piti, että sain napattua ne tänään pesuun :)


Kesä on mukavaa. Mutta meillä pyykkiä kertyy tavallista enemmän... Onko teillä muilla sama juttu?? Pidän pyykkäämisestä (lajittelusta varsinkin) ja niiden ripustamista ulos naruille. Joku kun vielä keksisi viikkauskoneen niin olisin tosi tyytyväinen :)

1 kommentti:

Helmi kirjoitti...

Nuo on kivat nuo autopaidat.:)

Meillä ainakin tulee ihan järkyttävästi pyykkiä nyt! Pariin päivään en pessyt yhtään koneellista, niin eilen sain sitten pestä 4! Tänään olen pessyt yhden koneellisen ja pyykkikaappi on edelleen täynnä. Lisäksi kaapit on täynnä vaatteita, kun kesävaatteet on otettu esille ja kuivuvat pyykit ei mahdu mihinkään. Jostain suunnasta pitäsi siis varmaan alkaa laittaa vaatteita pois...huoh.;)