keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Aamuinen tervehdys

Aamupala on jo syöty, mutta mä en vaan voi ymmärtää miksi pojat ravaavat kaapilla ihan koko ajan!?! Taitaa joku kesäinen kasvupyrähdys olla meneillään... Ajattelin tästä lähteä käymään poikien kanssa kirpparilla ja postissa. Odotettu paketti on saapunut postiin! Siitä postailen sitten myöhemmin.
Tänään pojat saavat päälleen väriloistoa! T- paidat ovat Po.pin mallistosta, vetoketjutakit ovat KappAhlin, kuopuksen golleget Lindexin ja Esikoisen velourit meandin viime syksyn mallistosta.
Eilinen kerhopäivä viihdyttiin pastellin sävyissä. Tämä äiti täällä tykkää vähän kaikesta! Kuten jo aiemmin kerroinkin pitäväni klassisista selkeistä vaatteista, sekä uusretro on myös mieleeni. Tämä päättämättömyys jatkuu vieläkin :)
Vanhemmalla oli päällään 3pommesin farkut ja viime kesäinen teeppari, neuletakki on Zaran.
Nuorimmaisen farkut ovat myös 3pommesin, pikee on H&M:n ja neuletakki on samanlainen kuin isoveikallakin.
Meidän perhe viihtyy vaaleanpunaisessa, sitä löytyy jokaisen kaapista. Ihanaa, kun pojat eivät vielä jupise vastaan!!3 kommenttia:

SMK kirjoitti...

Ihanan näköisiä yhdistelmiä! Ja kivaa kun on samanlaista/samantyylistä päällä molemmilla. Mä olen myös yhtä ailahteleva noiden eri tyylien kanssa :) Kivaahan se on kun on enemmän valinnanvaraa :)

Mia kirjoitti...

Minustakin nuo on tosi nätit nuo alemmat vatteet kanssa, vaikka uusretroista tykkään ehkä enemmän. Isoilla pojilla tulee sitten pidettyä enemmän tuollaista hillitympää värien lisäksi. :)

Vaaleanpunainen olis niin kaunis just paidoissa, mutta meillä isot pojat ei suostu sitä väriä pitämään, höh. Äitiä siis harmittaa. ;)

Hanna kirjoitti...

Mia: Mä luulen että teidän isompien poikien ollessa pieniä ei vaaleanpunaista löytynyt kuin tyttöjen puolelta. Luulen että johtunnee siitä että teidän poikakatras ei suostu sitä väriä sen takia käyttämään...
Mä olen sitä "tuputtanut" meidän sulhoille vauvasta saakka, niin kait he sitten ovat siihen tottuneet. Ja onneksi ainakin vielä kelpaa! :D