tiistai 20. maaliskuuta 2012

me&i + Paljon pojista = ARVONTA

JEE! Blogini täytti 14. maaliskuuta 3 vuotta. Onko aika todellakin vierähtänyt näin hurjaa vauhtia? Blogillani on lukijoita lähes SATA. En olisi koskaan voinut uskoa että näinkin moni lukee blogiani. En siis ole ihan yksin täällä pölissyt... Kiitos kovasti kaikille, olette kaikki kullan arvoisia!

Nyt synttäreiden kunniaksi pyörähtää käyntiin okein JYMYARVONTA! Kaikkien kannattaa siis osallistua ;) Arpajaispalkinnon lahjoittaa me&i.Jokainen voi siis osallistua. Yhden arpalipukkeen saat kun jätät kommentin ja kerrot kuinka kauan olet lukenut blogiani ja mitä seuraavaksi haluaisit blogissani kuulla. Kaksi saat kun linkität arvonnasta omassa blogissasi (kuvaa voit käyttää linkittämiseen jos haluat) tai liityt uudeksi lukijaksi lukijapaneliini. Anonyymit jättäkää jokin selvä nimimerkki josta sinut tunnistaa. Niin ja muistakaahan kertoa kumman noista IHANISTA tyynyliinoista haluaisit itsellesi :) Minä tykkään kovasti tuosta sinisestä... Arvontaan voit osallistua 1.4 klo 21.00 saakka. Onnea kovasti kaikille!

Ja lopuksi vielä hieman mainontaa; Tiesittekös että me&i julkaisee kevään malliston uutuuksia ihan pian??? Itse odotan niitä jo ihan malttamattomana...

30 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Yhdellä arvalla tavoittelemassa ruskeaa tyynyliinaa. En millään muista kauanko olen lukenut, ehkä pari vuotta. Itse kolmen pojan äitinä pidän tästä poikajuttujen vuoksi.

Taija kirjoitti...

Mietin tuossa, että mites kauan olenkaan seuraillut. En muista milloin liityin lukijaksi, mutta ainakin kaksi vuotta olen lukenut jos en kauemmankin aikaa siun blogiasi. Ja seuraavaksi tietenkin haluaisin nähdä niistä kevään meandi-vaatteista kuvien kera postauksen. ;)

Tuuli kirjoitti...

Ihania nuo molemmat tyynyliinat, mutta ehkäpä mieluisampi on ruskea. Osallistun yhdellä arvalla.

Blogiasi olen lukenut arviolta noin vuoden verran. Lukisin mielelläni teidän lasten vaatejuttuja ja ihan tavallisia arkipäivän tapahtumia!

Heidi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana ja sinisen tyynyliinan tahtoisin :) Oon varmaan lukenut blogia ihan alusta asti koska muistan että aloittelin itsekin samoihin aikoihin blogini :D Ja kotijuttuja tahtoisin lisää, aina kiinnostaa kaikki postaukset joissa on rintamamiestalosta :)

Mimura kirjoitti...

Uhdellä arvalla sinistä liinaa havittelemassa :) Lukijana olen ollut tosi kauan, en kyllä osaa tarkemmin sanoa! Lastenvaatteita täällä on mukava lukea ja arkipäivään liittyviä kaikkea. Samaan malliin :)

Kathryn kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. Blogistasi pidän koska itsellä on 2 pientä pojan pylleröä, joten poikien vaatteet on ne meidän juttu. Kiinnostaisi lukea juurikin noita käyttökokemuksia eri vaatteista mistäö on tykätty ja mistä ei.

Antsubantsu kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle :) En muista missä vaiheessa olen mukaan liittynyt, kuitenkin vuoden sisään. Tykkään lastenvaatteisiin ja kirppislöytöihin liittyvistä postauksista. Ehdottomasti mukana arvonnassa tavoittelemassa ruskeaa tyynyliinaa!

L.M kirjoitti...

Kahdella arvalla koitan onnea ruskeaan tyynyliinaan :) Olen varmaankin parin vuoden ajan seuraillut blogia, löysin tämän toisen blogin kautta aikanaan ja jäin koukkuun. Blogi on tällaisenaan kiinnostava, mutta lastenvaatteet ne on mitkä itseään koukuttaa eniten ;)

Tiia kirjoitti...

Ruskea tyynyliina olisi mieluinen :) En yhtään muista miten kauan olen lukenut blogiasi, se kun on blogilistallani, niin tulee säännöllisesti käytyä katsomassa.

Lastenvaatejuttuja ei koskaan voi olla liikaa, eritoten uudet me&i:n vaatteet tahtoisin nähdä :)

Ps. Lasten tapaan-blogissani on uimapukuarvonta käynnissä, käyhän osallistumassa :)

Tiia kirjoitti...

Apua, ja siis yhdellä arvalla olen mukana!

Anna kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana eli Liitytty lukijaksi :) Silloin tällöin aiemminkin piipahtanut blogissasi ja tykkään vähän kaikesta lukemastani...
Tyynyliinan värillä ei väliä, mut jos pitää valita niin ruskea.

Nitta kirjoitti...

Kahdella mukana! Uskon kulkeneeni mukana alusta asti. Arki, koti ja tietenkin pojat kiinnostavat! Ja tietty vaatteet! Sininen olisi raikkaampi, joten valitsisin sen.

Vera kirjoitti...

Dementikko ei muista yhtään kauan on blogiasi lukenut, mutta sanoisin että ainakin vuoden. Jos voitan, niin ruskea tyynyliina olisi aika ihana =)

Päivi J. kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan ruskeaa tyynyliinaa tavoittelemaan. Innolla jo odottelenkin uutta lisäystä Me&I:n mallistoon.

susa kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi n 2 vuotta mutta vasta nyt liittynyt lukijaksi. Itselläni on 3 vuotias poika joten poikien vaatteet ja käyttökokemukset kiinnostaa meitä myös. Tuo ruskea tyynyliina sopisi hyvin meille ;-) joten kahdella arvalla kokellaan onneamme

Sifia kirjoitti...

Ihana arvonta!! Olen lueskellut blogiasi jo kauan, edes muista milloin aloitin. =D Lasten vaatteet kinnostavat minua joten kaikki käyttökokemuksen/esittelyt on mieleen. :) Kahdella arvalla osallistun ja sininen olisi ihana!! :)

Heidi kirjoitti...

Pakkohan sitä oli osallistua arvontaan. Ja kahdella arvalla, koska liityin nyt vasta lukijaksi (HUPS!!)Blogiasi olen lukenut melkein koko sen olemassa olon ajan. Lisää tietysti haluan lukea poikien vaatteista, mutta myös teidän sisustuksesta, kun teillä on niin ihana koti!

Tirpuli kirjoitti...

Oon lukenut blogiasi n.pari vuotta ja ne tulevat meandit kiinnostas nyt ;) ja jos voitan, valinta on ruskea!

Sire kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana ja sininen pilvi näytti ainakin valokuvassa kivemmalta ,) Olen lukenut blogia noin vuoden verran. Itselläkin on poikia ja vaatevinkit ja muutkin jutut kiinnostavat.

Käpy ja Nöttönen kirjoitti...

Pitkästä aikaa, nyt jos koskaan, on ihan pakko osallistua tähän arvontaan. Vaikea valinta, mutta ehkä kuitenkin tavoittelen sinistä tyynyliinaa.
Mielenkiinnolla odottelen, mitä puutarha-asioita täältä mahdollisesti löytyisi, ideoita ;)Kodin sisustus ja luonnollisesti lastenvaateasiat kiinnostavat. Onnea blogillesi!

t.kaima ja veikeet naperot :)

vauvakuume 2012 kirjoitti...

olen lukenut noin vuoden, pojan äitinä eniten tykkään juuri poikien vaatetus jutuista ja niistä tahtoisin lukea seuraavaksi

Anonyymi kirjoitti...

Juuri löysin blogisi ja arvatenkin juttusi liittyvät läheisesti omaan ja kahden pienen poikani arkeen. Ruskea tyynyliina sopisi meille! Nyt tutustumaan juttuihisi! +Pupuna+

Johanna kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan! Sininen tyynyliina olisi kiva :)
En kyllä yhtään osaa sanoa kauanko olen blogiasi lukenut, ehkä vuoden :)

Jaana kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi joskus aiemminkin mutta nyt liityin uudeksi lukijaksi :)
Ihan pilvessä ollaan täällä itsekin, pojalta löytyy uusimpia pilviä ja itsetekemäänikin - tuollainen ruskea tyynyliina olisi superihana juttu :)

Ihanaa kesän odotusta, kyllähän se jo nyt kevät meinaan on!

Anonyymi kirjoitti...

Olen lueskellut blogiasi ehkä n. puolen vuoden ajan. Eniten kiinnostaa lukea ihan arkipäiväisistä jutuista, esim. kodista ja vaikkapa hyvistä vaatelöydöistä pojille.

Ruskean valitsisin :)

-henna.p

Heini kirjoitti...

Nyt löysin ensimmäistä kertaa blogiisi! Täytyykin aloittaa selaaminen ja katsoa mitä kivaa täältä löytyy :) Eli en osaa vielä toivoa mitään juttuja.
Yksi arpa siniselle tyynyliinalle!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana:)Ja ruskeaa tyynyliinaa tavoittelen.Olen lukenut blogiasi ihan vain näin anonyymina muutaman viikon mutta tykästynyt kovasti. Pitäisi varmaan liityä ihan virallisesti lukijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana.Olisko puolisen vuotta, kun olen välillä blogissa piipahtanut.Kaikki lastenvaatejutut kiinnostaa aina! Sinistä tyynyliinaa metsästän.

T: Aarnen äiti

Miikku kirjoitti...

Voi mikä kiva arvonta, osallistun.
Löysin nyt vasta ekaa kertaa blogiisi jonkun toisen blogin kautta.
Vaatejutut kiinnostaa aina.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi arpa. Sininen. Ekaa kertaa tutustumassa blogiisi ja ilostuin kovasti - tulen siis jatkossakin. Toivoisin kaikkia lastenvaatteisiin liittyviä juttuja. Nimimerkki Neiti Kesäheinä.