perjantai 4. marraskuuta 2011

WC-taidetta

Meidän yläkerran pikkuveskin remontti aloitettiin vihdoin ja viimein. JEE JEE! Siitä onkin myöhemmin luvassa remonttipostausta. Nyt meillä on käytössä vain yksi veski, mutta kai siihenkin tottuu... Meidän alakerran pikku koppero on myöskin aivan JÄRKKY (se puretaan ensi kesän kylppäriremontin yhteydessä) ja ahdas. Nyt se on vielä ahtaampi kun sinne piti sulloa myöskin kaikki tarpeellinen yläkerran remontin tieltä! Mieheni ajatteli kuitenkin piristää seinää hieman tällaisella :)


Pitäisiköhän jättää tussi veskiin ja jokainen siellä käynyt voi jättää puumerkkinsä :D

Mutta nyt lähden kuitenkin nukkumaan. Kävin tänään tekemässä 10 tunnin työvuoron ja nyt olen aika poikki, huoh! Viime yönä tuli nukuttua koiranunta, joten univelkaa taitaa hieman olla... Nautitaan kuitenkin huomisesta pyhäpäivästä, kenellä siihen on mahdollisuus.
Kauniita unia, Hanna

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

"Niinu kävi täällä"
Olishan ne sellaiset viestit aika hauskoja;) Muistan tuon ajan vielä elävästi, kun yläkerta oli remontissa ja koko perhettä+kaikkia vieraita palveli pienen pieni muovitapetoitu vessa...sitä ei ole vieläkään purettu mutta onneksi yk:sta löytyy jo ihana-iso-kaakeloitu-tilava-puhdas kylpyhyine:)

Vera kirjoitti...

Tussi vaan vessaan, niin tulee ainakin persoonallinen seinä =)