perjantai 25. marraskuuta 2011

Perjantai-päivän ostoksia

Ihan ensimmäisenä pahoitteluni huonosta kuvalaadusta... En tiedä veteleekö hyvin palvellut kamerani nyt viimeisiä! Älkää välittäkö :)

Harvoin olen muuten tehnyt ostospostauksia. Nämä sai minut niin hyvälle tuulelle, joten pakkohan nämä on jakaa teidän kanssa. Tosin tänään on ollut kiva päivä muutenkin... Aamutoimet sujuivat hyvin, jota ei todellakaan tapahdu usein. Mieheni ollessa aamuvuorossa, poikien vienti päiväkotiin on aikamoista tahtojentaistelua... Missä kummassa on vika- vapaapäivinä pojat heräävät pirteinä kuin peipposet jo ennen seitsemää ja hoitopäivinä ei millään meinaa saada sällejä ylös?? Mutta tänään siis känkkäränkkä ei meillä vieraillutkaan aamulla. Hyvälle tuulelle saivat myös esikoisen reippaus hammaslääkärissä, minun ja kuopuksen yhteinen hetki perhekahvilassa, kirppiskierros mukavine löytöineen, shoppailut ja mieheni työpaikan pikkujoulutapahtuma koko perheelle. Sydäntä toki lämmitti myös hyvin käyttäytyvät lapset ja tietysti myös joulupukki! Kyllä, olen ollut erityisen kiltti ;)


H&M:llä kerkesin myös pyörähtämään ja siellä oli kivoja alejuttuja! Akustille neuletakkeja 3€/kpl ja nämä ihanan pehmoiset resorilliset sammarit oli myös alennuksessa 6.95€. HUOM! Fleecetakit oli ainakin meidän liikkeessä vain 7€...


Farkkupaidat oli kyllä ihan normihintaiset, mutta olivat niin kivat :) Meillä tykätään ihan hurjasti vaarinpaidoista... Nämä Lindexiltä.


Frendi Shopista kuopukselle vähän vaatteita talveen; MeToon farkut -70% rekistä ja Johan villa/puuvilla vaatteet olivat normaalihintaiset.


Niin ja nämä punaiset puserot nappasin Lindexiltä. Ihanan napakan oloista puuvillaa. Vain 4.95€

TÄLLAISIA PÄIVIÄ LISÄÄ KIITOS!! Oliko muilla onnistunut päivä?

4 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Täällä aika kakka päivä, mutta onneksi sulla oli hyvä, niin keskiarvo meillä yhteensä aika perus =)

Vera kirjoitti...

Kivoja vaatelöytöjä olet tehnyt =)

Tänään on ollut jo parempi päivä, eilinen oli aikamoista hullunmyllyä (voit lukea blogistani postauksen Riiviön päiväkirja).

Nyt onneksi riiviö nukahti, ja voi hetken hengähtää blogien parissa =)

- A - d - é - a - kirjoitti...

Moikka, ihanaa että on ollut onnistunut päivä! Ja tuo aamuherääminen on niin totta, mutta meillä vaikuttaa ainakin se suuresti että jos saa herätä itsekseen taikka jos joku peijakas on herättämässä. Kivoja löytöjä ja eritoten nuo Johat! Mää niin rakastan tuota tähtikuosia ja muutenkin Johan vaatteet on kyllä laadukkaita!! Ja noita villasukkia meiltä löytyy jo kolme paria neidiltä. Saanko muuten udella mitä maksoit esim bodysta? Kauhistelin nimittäin juuri tänään kun Stockalla luin hintalapusta jotain päälle 22€ kun se täällä meitin paikallisessa lastenvaateliikkeessä maksaa "vain" jotain päälle 17€... 5-6€ eroa! -Tiina

Hanna kirjoitti...

Tiina: Meillä on Johan vaatteita ollut vain muutamia ennen Aksutia. Isojen poikien ollessa pieniä ostin Virkkukoukkusen vaatteita ja hän käytti valikoimassaan silloin Johaa.. Ja ne oli ainakin laadukkaita. Näitä tähtiä meillä löytyy myös siinä haalarissa :) Pidän kovasti näistä villa/puuvillavaatteista, kun niitä ei tarvitse pestä jos eivät ole likaiset vaan tuuletus riittää... Ostin bodyn vanhasta työpaikastani, joten normihintaa en tiedä. Olisikohan jotain 20-24 euron välillä?! Se on muuten totta, että kumma juttu kun samalla vaatteella voi olla niin paljon hintaeroa...