keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kirppislöytöjä

Viime aikoina olen tehnyt kirppiskierroksilla todella kivoja löytöjä! Tällaiset löydöt lämmittävät kovasti mieltäni. Enpä olisi uskonut vuosia sitten, että pienet kirppislöydöt voivat tehdä ihmisen näin onnelliseksi. Niin ne ajat muuttuu ;) Olen aina kylläkin pitänyt kirpputoreista, mutta nyt pitäminen on muuttunut- fanaattiseksi!!


Meidän iso mutteripannu (käyttökelvoton, mutta kiva koriste) sai nyt kaverikseen BIALeTIN pannun. Tämän ostoa olen suunnitellut jo pitkään, mutta aina jostain syystä se on jäänyt hankkimatta. Siellä se nyt nökötti kirpputorin hyllyllä ja nappasin sen mukaan 7 eurolla. Sinkkuihmisen pannuhan tämä on, mutta ei sen väliä kun mieheni ei juo kahvia lainkaan...


Olen pitkään metsästänyt kivoja opetustauluja. Etsinnän alla on mustapohjainen taulu, joka sopisi keittiöön. Sellaista ei vielä ole tuluut vastaan, mutta tämän taulun löysin muutama viikko sitten. Pikkuvikainen ja elämää nähnyt tämä leskenlehti-talulu on, mutta maksoi vain 2 euroa...

Onko muita onnellisia aarteiden metsästäjiä?? :D

Psst. Itsenäisyyspäivä meni meiltä lähes sivusuun. Tuntematonta sotilasta, joka on muuten lempielokuvani, katsoin vain toisella silmällä. Meillä kävi vieraita ja laitoin ruokaa... Linnanjuhlatkin jäivät tänä vuonna nyt seuraamatta lähes kokonaan. Päätin ottaa tänään valokuvat meidän pojista, jotka tulevat joulukortteihin (toivottavasti tulevat pian?!?) ja samalla niitä sitten tilatessa ajattelin tilata muitakin kuvia. Mutta näkyyhän ne ensi vuonnakin, uusin kujein :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kirppisfani täälläkin ♥ Ja kyllä, the LÖYDÖT ilahduttavat pitkän aikaa.

Heidi kirjoitti...

Voi että, mie oon tuommoista opetustaulua yrittänyt meillekin etsiä, tuloksetta :( Mie käyn kirppareilla pari kertaa viikossa ja niitä päiviä kyllä aina odotan, parhaimmat löydöt ja ostokset sieltä aina löytyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan, pitäisi ottaa ne joulukorttikuvat lapsista. Saas nähdä että unohdanko taas (kuten viime vuonna).

En ole ehtinyt pariin kuukauteen kirppikselle, yleensä sieltä tekee kyllä ihan hyviä löytöjä. Viimeksi löysin nuoremmalle pojalle Tepsut hintaan 3 euroa.

Vera Konkkaronkka-blogista, enpä ole tänään taas onnistunut oikein kommentoimaan kirjautuneena

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Jep! Mä ravaan kirppikselläjatkuvasti ja onneksi sieltä aina jotain kivaa löytyy. Viimeksi marimekon siirtolapuutarha teemukeja 5 eur kpl ja pärekori eurolla :)

- A - d - é - a - kirjoitti...

Moikka, joo joo täälläkin harratetaan löytöjen tekemistä! Niin mahti kivaa puuhaa. Ja kuule tuo opetustaulu = IHANA. Ja 2€ oli kyllä sikahalpa suoraansanoen. Mäkin olen yrittänyt noita kasviaiheisia silmät tarkkana etsiä mutta aina vaan löytyy niitä tauluja joissa on joku eläin taikka joku maisema. Mitähän mä löysin viimeksi... Taisi kyllä olla jotain vaatetta lapsille. Mutta tavara löydöt on kyllä niitä parhaita. -Tiina