tiistai 28. kesäkuuta 2011

Alennusmyyntien koluamista.

Alennusmyynneissä käväisin jo viime viikolla. Nopeat syövät hitaat, eikös se niin mene ;) Kiersin ihan vaan noi perinteiset: Lindexin, KappAhlin ja H&M:n. Niin ja FrendiShopissakin pyörähdin. Aika laiha oli kyllä kalansaalis... Esikoisen housutilannetta vähän paransin, mutta kuopuksen vaatevajetta en onnistunut korjaamaan yhtään...


Vauvalle löysin kivoja juttuja Lindexiltä. Otin jo isompia kokoja jemmaan. Minusta oli kiva huomata, että Lindex oli alentanut suoraan kaikki -50% !


Nämä löysin H&M:lta! Ihanat pellavahousut (5€) ostin helteisiä ilmoja ajatellen ja bodyn nappasin syksyn siisteimpiin menoihin kun oli vain 2€.


Farkut esikoiselle Lindexiltä todella edullisesti ja viidakkokuosilliset kangashousut ovat Lingon&Blåbärin mallistosta -40%.


Ticketin takin nappasin mukaan FrendiSopista esikoiselle ensi kevääksi. Hintakaan ei päätä huimannut, sillä oli -40%. Kaikki täällä suunnalla liikuskelevat käykää ihmeessä siellä shoppailemassa! Paljon ulkoiluvaatetta löytyy todella huokeaaan hintaan :)


Aluspaidat oli Henkkiksellä alennettu 2€:n kappalehintaan. Nämä nappasin talveksi esikolle!

Tällä kertaa mies jäi täysin ilman ja itsellenikin ostin vaan alennettuja pikkareita, joista nyt ei kuvaa satu olemaan ;)

Kaikki nettikaupat on vielä koluamatta! Hankintalistalla olisi vielä takki vauvalle ensi kevääksi (jos joku kiva löytyy), kuopukselle pitovaatetta päiväkotiin ja esikoiselle housuja... Mitään en kuitenkaan väkipakolla aio ostaa. Ostan sitten syksyn uutuuksia, jos mitään kivaa ei alesta löydy :)

1 kommentti:

S kirjoitti...

Itsekin huomasin, että melko laihat on apajat, mutta jotain sentään löysin minäkin. Postasin juuri aiheesta;)