sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sunnuntain kirppiskierros.

Tämä äiti täällä on ihan hulluna kirpputoreihin :D Ystäväni vinkkasi eilen naapurikaupungin joka keväisestä kirppistapahtumasta (MLL:n järjestämä) ja pitihän siellä lähteä käymään! Ajattelin aluksi, ettei siellä ole varmaan enää mitään ostettavaa, kun eilen se alkoi... Toisin kuitenkin kävi. Ja useassa pöydässä oli vielä alennetut hinnatkin. Sekös mieltä lämmitti :)

Eikä tarvinnut tyhjin käsin ja vatsoin palata... Kahviosta sai tänä aamuna paistetun munkin, karjalanpiirakan tai juustokakkupalan eurolla. Lapsille oli myös järjestetty puuhaa, kasvomaalausta sekä virpomavitsojen tekoa. Aika hyvin organisoitu mielestäni... Ihan kateellisena katson, kun meidän kaupungissa ei järjestetä mitään tuollaisia juttuja!!


Tässä saalis...Varmaan jossakin äitiyspakkauksessa ollut ihan uusi body 68cm, 0.10€. Pieni hattu 0.05€ ja vihreät Pikkuset- puolipotkarit 60cm, 1€. Minä olen joskus ostanut kirppikseltä jemmaan värinsä vuoksi tähän sen raidallisen kietaisubodyn ja nyt on kivaa kun on koko setti!


H&M:n fleecesetti 62cm yhteensä 1€ (eilen olisi maksanut 3€). Ajattelin, jos loppukesästä tai alkusyksystä on viileitä iltoja... Ehkä toiveajattelua :)


Ihana Monsoonin neuletakki oli pakko ostaa jemmaan! Eikä ollut hinnalla pilattu, alennettu hinta 5€


Sitten löysin vielä vähän kestovaippajuttujakin lisää... Imse Vimsen luomulaatuinen vaippakuori 1€, BambinoMion vaippasysteemejä 2kpl (näitä on uusimmassa pakkauksessakin) yhteensä 0,50€ ja sitten ostin vielä kestovaippaesittelijältä tuon bambupuuvillafleece- imun 3€

Ei kommentteja: