Lisukkeena oli tarjolla tagliatelleä. Oma lempparini on kylläkin Makrobioksen ruispasta, mutta kun mieheni ei pidä siitä...
Ja tässä resepti:
300-400 g ruodotonta lohta
180g jäisiä katkarapuja
1 sipuli
1 rlk puristettu sitruunan mehu
ripaus sitruunan kuorta
2 dl kermaa
mustapippuria
tuoretta tilliä maun mukaan
Poista lohesta nahka, mahdolliset ruodot (itse käytin ruodotonta filettä) ja kuutioi. Kuullota silputtu sipuli öljyssä, lisää kerma (itse laitoin turkkilaista jogurttia ja ripauksen ruokakermaa. Seuraavaksi aion laittaa vain kermaa), sitruunan mehu sekä -kuori. Anna muhia hetkisen. Lisää lohi ja jäiset katkaravut ja hauduta niin kauan kunnes tulevat kypsäksi. Ripottele päälle vielä tuoretta, silputtua tilliä ja herkuttele!
Oikein hyvää ja herkullista ystävänpäivää <3
Nam, tuli nälkä! Kala on mun suosikkia! :)
VastaaPoistaHarvoin? Meillä ei syödä oikeastaan koskaan, tai jos kalapuikot lasketaan niin joskus. ;D
VastaaPoistaMeillä me vanhemmat ei pidetä kalasta juurikaan ja samoin pojat, ei uppoo vaikka joskus sitä olikin viikottain.
Tuntui hurjan kalliilta ruualta joka kerta roskiin heitettäväksi, kun se jäi syömättä, niin siksi pidetään nyt paussia.
Harmillista, koska tosi terveellistä se tosiaan olisi..
Otetaan nyt väliin kalan hyvät ominaisuudet purkista ja täytyy koittaa tarjota myöhemmin uudelleen. :)
Kala on meidän poikien lempparia :) samoin äidin ja isinkin...
VastaaPoistaHarvoin mielestäni, haluttaisiin syödä sitä huomattavasti useammin! :)