torstai 27. tammikuuta 2011

Nämä valitsin meille

Olin nopea ja varasin me&i- kutsut jo ajat sitten julkaisupäivälle! Tätä odotin kuin kuuta nousevaa ja onhan se mukavaa kun joulua saa viettää tammikuussa ;) Olin yllättynyt uuden malliston ihanuudesta ja ihanaa kun vauvoillekin oli mielestäni paljon valinnanvaraa. Mallisto oli myös erilainen kuin aiempina kevätkausina. Froteeta oli todella vähän, polvihousut oli jo nyt myynnissä, uusia kivoja värejäkin oli (harmaansininen ja ruohonvihreä), oli farkkua shortsien muodoissa, kivaa raikasta raitaakin löytyy jne. Ainut mikä oli ehkä pieni pettymys, niin äidin mallisto... Se oli jotenkin pliisu. Mutta eihän sitä tiedä, jos sinne tulee vielä uutuuksia kevään aikana.


Sukkia tottakai! me&in sukat ovat mielestäni aina olleet hyviä, yhtä hyviä kuin Legollakin. Ja ihanaa kun ne koot on merkitty sinne sisäpuolelle. Ei mene veljesten sukat sekaisin :)


Nämä olivat äidin lempparit!! IHANAT!! Valkoiset ja harmaat polvihousut jäivät vielä ostoslistalle...


Esikoiselle piti ottaa hieman täydennystä housupuolelle... Materiaali on ohkaisempi kuin viime keväänä.


Nämä eivät ole koskaan pettäneet laadullaan. Näissä ei saumat kierry, eikä helma mene vinksinvonksin! Uusi vihreä sävykin miellytti :)


Nämä reipashenkiset paidat vielä valitsin molemmille pojille kesäksi. Natsaa hyvin viimekesäisiin polvihousuihinkin...

Psst... Seuraavan kerran hankintalista on piiiitkä! :) Äidille polvihousut, pojille myös ja vauvalle olisi ihana pukea se kilpparibody, froteehaalari ja pipo :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

mie olin myös vähän pettynyt äitien mallistoon, pelkkää valkeaa. Se riikinkukko olis ollut tosi kiva mutta se paidan malli ei sovi mulle yhtään! Mutta yogat lähtee tilaukseen, täytyy vaan katsoa että mahtuisko mulle se lastenmalliston isoin koko :D

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Yogapantsit haluan minäkin, näyttävät mukavilta kotihousuilta :)

Heli kirjoitti...

Hyvä Hanna, sä ehditkin laittaa tän postauksen mun puolesta ; ) Olin itsekkin eilen kusuilla ja oli tarkoitus laittaa postausta aiheesta, saa nähdä ehdinkö tänäänkään : )

Käpy ja Nöttönen kirjoitti...

Harmittelen, kun en ole vielä päässyt näkemään uuden kauden mallistoa livenä. Tämä kausi on parempi kuin edellinen...luulisin niin.