maanantai 6. syyskuuta 2010

Helpotusta.

Mulle kävi tosi ohrasesti ja tämä siis ei ole ainoa kerta. Olen siis tullut siihen tuloksee, että alennusmyynneistä en enää osta ulkoiluvaatteita jemmaan! Ostin viime talvena CupCaken haalarin odottelemaan tulevaa talvea ja se on niiiin iso, että menee vasta vuoden päästä... No kävi sitten niin, että nyt täytyykin sitten ostaa kaksi haalaria, kun alunperin oli tarkoitus ostaa vain yksi! Hitsi, että inhottaa!!


Tämän kävin tänään ostamassa ja esikoisemme sai tämän mustan, kuten toivoikin :) Hihat olivat minusta aika niukkaa mitotusta... Mutta toivottavasti palvelee hyvin tulevana talvena!

Esikoisen hankintalistalla on vielä:
* Läjä rukkasia
* Kuomat
* Päähineitä ja kaulaliinoja
* Toppahousut
* Aluskypärämyssy
* Kauppatakki

Flunssaisin terkuin, Hanna

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Tuo olisi niin kiva meidänkin Oliverille, mutta hihoijen niukkuuden takia en vaan voi ostaa ja kun ei ole sitten 134cm. :(
Otin muuten viime talven 122cm samasta haalarista kainalo-hihansuu mitan ja vertasin mittaa Kappahlissa tähän uuteen haalariin.
Viime vuonna samassa koossa on n.3-4cm pidemmät hihat!
Nyt siis siinä viime vuotisessa 122cm on saman mittaset hihat kuin tämän vuoden 128cm! Harmittaa kuin noin ovat niitä vielä lisää lyhentäneet.

Mutta siis toivottavasti menee teillä hyvin koko talven, meillä tekee sekin että pojilla on pitkät kädet. :)

Hanna kirjoitti...

Munkin mielestä puvun hihat olivat ihan luonnottoman lyhyet... Toivottavasti menee hihojen puolesta koko talven, sillä esikoinen on ihan apina. Ainakin käsien pituuden puolesta... :)