keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Keittiön pintaremontti aloitettu.

Miesväki lähti aamusella mökille tekemään terassinlaajennusta ja minun jäädessä kaupunkiin aloitin keittiön pintaremontin. Nyt se on sitten aloitettu. Meidän keittiön pinnoissa ei ollut mitään vikaa, mutta minun silmäni ei vaan tottunut tuohon rumaan lasikuitutapettiin. Mielestäni se ei lainkaan sovi vanhaan 1930- luvulla rakennettuun taloomme. Taloon muuttaessamme hieman vaihdoimme väritystä neutraalimpaan, mutta nyt se sai lähteä!
Halleluja! Oodi entiselle remonttireiskalle!! Onnekseni lasikuitutapetti oli väärin kiinnitetty ja irtosi todella näppärästi, 10 minuutissa. Pelkäsin jo pahinta ja totuin ajatukseen, että revin sitä varmaan seinästä koko loppukesän postimerkin kokoinen palanen kerralaan... IHANAA!! Nyt se on revitty ja seinäpinnat odottelee uusia materiaaleja. Niistä sitten myöhemmin lisää, kunhan remontti on saatu päätökseen. :)
Helteisin hikiterveisin, Hanna

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hieno räsymatto tuossa alla. Hikeä kyllä puskee kun tekee remppaa näillä keleillä :)
Jaksamista ja paljon nestettä!

Hanna kirjoitti...

Katja: Kiitos kannustuksesta! Räsymatto on kirppislöytö 4 eurolla. Eihän sitä voinut sinne jättää, varsinkin kun oli puhdas ja tuoksui mäntysuovalle! :)