sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Pieni kurkistus poikien huoneeseen.Jo puoli vuotta olemme asuttaneet nykyistä kotiamme. Nyt on aika kurkistaa poikien huoneeseen, edes vähän... :) Tulevien kuukausien aikana huone tulee muuttumaan siltä osin, että järjestystä vaihdetaan uuden kerrossängyn vuoksi. Ja tämä äiti täällä alkaa kyllästyä harmooniseen väritykseen ja alkaa kaivata hieman lisää VÄRIÄ! Etsinnässä on myös 50- luvun liinakaappi. Se voisi löytyä ja Ikeasta ostetut, pari vuotta palvelleet kirjahyllyt saisivat väistyä... Mutta kaikki aikanaan!

Tapetti on Estan mallistosta ja on ollut mieluinen. Pieni taulu on tätini lapsuudesta, vuodelta 1965. Hemnes- lipaston päälle olen laittanut vanhan astiahyllyn. Se sijaitsi vanhassa kodissamme keittiön seinällä ja täällä uudessa se saikin aivan uuden merkityksen... :)

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Sie olit muistaakseni jostain täältä Lappeenrannan läheltä? No kuitenkin, ainakin muutama viikko sitten keskustan kirpparilla (siellä jossa myös huonekaluja ) oli just 50-luvun liinavaatekaappi myynnissä. Itse kävin sitä katsomassa kun isäni siitä vinkkasi :) Mie en vaan ollut väriin tyytyväinen joten olisin joutunut sen hiomaan ja maalaamaan niin en viitsinyt ostaa kun ei tässä vauvan kanssa kerkeä mitään ylimääräistä.
Jos lähistöllä asustelet niin käypäs kurkkaamassa josko se siellä vielä olisi :)

Hanna kirjoitti...

Heidi: Naapurikaupungissa asustellaan... :) Kiitos vinkistä. Mitäköhän kirpparia tarkoitat? Mä en nimittäin tiedä sieltä kun sen Prisman vieressä sijaitsevan Euro-kirppiksen... Minkä värinen se mahtoi olla ja muistatko hintaa?

Mia kirjoitti...

Suloinen värimaailma poikien huoneessa, sininen näyttää kauniilta siniseltä minunkin silmiin. ;)
Ihana tuo taulu!

Anu kirjoitti...

Heippa Hanna!
Kipaisin kertomaan, että onni osui kohdallesi:)
Voitit minun blogiarvonnassani!
Laita osoitteesi minun sähköpostiin onnelakoti@gmail.com, niin paketti pääsee postipojan matkaan:)

Kiitos osallistumisesta ja kivaa kesää!!!

Heidi kirjoitti...

mie en muista sen kirpan nimeä mutta on siinä keskustassa, nuijamiestä vastapäätä. hinta oli 110e ja ihan semmonen perinteinen 50-luvun kaappi, jotain viilua se oli...jos googlaa 50-luvun liinavaatekaappi niin pitäs tulla samanlaisia kaappeja.