maanantai 18. tammikuuta 2010

A= Aloe Vera

Olen tullut siihen tulokseen, että ilman näitä en pärjäisi millään! Päivittäin nautin Aloe- juomaa. Ja olen löytänyt apua moneenkin vaivaan: mm. hidas vatsantoiminta on nopeutunut, atoopikkona en kärsi läheskään niin kuivasta ihosta enää, olen energisempi... Voisin luetella positiivisa asioita vaikka kuinka paljon ja siihen menisi aikaa vaikka kuinka paljon. Juoma vaikuttaa ihmisillä eri tavoin ja minäkin aloin tätä käyttää vähän skeptisesti.
Ja mikä parasta, tuotteilla on 90 vuorokauden tyytyväisyystakuu! :)
Meillä käyttää kyseisiä tuotteita koko perhe. Tuotteet soveltuvat siis vauvasta vaariin!
Vaikuttavana ainesosana on Aloe Barbadensis Miller.
Tässä kuvassa on nestesaippua, joka käy koko kropan puhdistukseen. Tällä puhdistaa myös meikin ihanan hellävaraisesti.

MOISTURAISING LOTION soveltuu kasvoille, käsille ja vartalolle. Tämä on aikuisen ihon voide, koska sisältää kollageenia. äärettömän hyvä meikinalusvoide!
PROPOLIS CREME on mehiläisvahakittiä sisältävä tuote = luonnon oma antibiootti! Tuote on monikäyttöinen: kuivan ihon perusvoide, ihovaurioihin soveltuva (naarmut, hankaumat, ihottumat) jne.
ALOE SCRUB on maailman paras kuorintavoide, joka soveltuu niin kasvoille kuin vartalon kuorimiseenkin. Tuote on ihanan kosteuttava jojobaöljynsä ansiosta!
GELLY on saanut parhaat tulokset eräässä ryppyvoidetestissä. Aivan todella loistava tuote ja käy kaikenikäisille! Puhdasta aloeta voidemaisessa muodossa: palovammat, kasvovoide, kuivat limakalvot jne jne. Käy ihan mihin vaan!
Maailman paras hammastahna, jolla olen saanut pois aftat kuin hammaskivenkin. Tuote EI sisällä fluoria. Meillä tätä käyttää koko perhe ja fluori meillä otetaan purkista.
Huulirasvaa myös suosittelen!
Näitä tuotteita myy vain Forever- firman jälleenmyyjät!! Suosittelen lämpimästi!
Esittelin tässä ne kaikkeista suosituimmat tuotteet. Tuotteita on satoja; meikeistä hiustenhoitoon ja kaikkea siltä väliltä! Lisää tietoa saat nettisivuilta. :D2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi oletko jälleenmyyjä vai asiakas.Itse olen ollut jälleenm. n6v.aivan mahtavia tuotteita minunkin mielestä ja koko perhe myös käyttää+koirat.terveisin tiina

Hanna kirjoitti...

Olen ollut n. 1,5 vuotta tuotteiden käyttäjä ja ensi kuusta lähtien olen myös jälleenmyyjä! ;)