keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Jo syyskuu!

Täällä ollaan vietetty kiireinen kesä ja sen vuoksi myös blogini postaukset ovat jääneet unholaan. Olen vaan muiden kirjoituksia kerennyt seurailemaan, niitä onkin ollut kiva lueskella kiireen keskellä! :)

Nyt on kesän kiireet hellittäneet !


Tässä viimeisin nettikauppaostokseni Wilmiksestä. Ja tietenkin Tyylikkäät termiitit- blogin innoittamana. Terkkuja vaan sinne! Sienipaita on niiiiin ihana! ;)

Mä en ole erityisesti syysihmisiä! En pidä pimeistä ja sateisista päivistä. Kuulaat, aurinkoiset päivät ovat kauniita. Silloin on ihana ulkoilla ja mielikin on paljon virkeämpi...

Pimeinä iltoina on kuitenkin ihana istuskella hämärässä kynttilöitä poltellen ja tunnelmallisien lamppujen valossa touhuillen.

Tämä ompelukonevanhus kotiutui meille eilen. Mieheni iso-täti oli niin kiltti ja lahjoitti tämän meille! Lisäksi hän lahjoitti meille ihastuttavan kaapin, josta postailen myöhemmin... Se täytyy ensiksi sisustaa. Kiva hyllypaperi pitää ihan ensimmäisenä löytää.

Tässä viimeisin kirppislöytö. Lampunjalka oli vain muutaman euron, enkä tohdinnut sitä kirppikselle jättää. Hatun se sain vanhasta Pentikin vekkivarjostimesta. Oikein kiva yhdistelmä minusta!


Mukavaa syyskuuta kaikille!


3 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

:o)

ihana tuo ompelukone!

Heidi kirjoitti...

Kiva kun palasit taas blogin ääreen :)

Mia kirjoitti...

Hihii, on niin monessa blogissa sienipaitaa että taitaa olla monen makuun. Meillekin on tulossa ja onhan se ihana! :)
Kivaa kuulla sinusta pitkästäaikaa. :)