lauantai 4. huhtikuuta 2009

Nämä kotiutuivat meilleTämän kevään meandi- mallistossa oli niiiin paljon kaikkea ihanaa, että oli hieman vaikeuksia päätää mitä pojillemme haluaisin! Olen ollut erityisen tykästynyt kyseisen merkin laatuun (meillä näitä pestään ja pidetään ja aina ne vaan säilyttävät väriloisteensa ja muotonsa) ja siitä syystä niitä aina eksyykin kaappeihimme. Nämä ovat minusta niin hurjan kivoja, että voisin vaikka jaaritella näistä pitkän pitkän listan... Mutta monelle merkki on jo tuttu, joten säästän lukijoitani jaaritukselta!


Tänä keväänä meille tiensä löysivät kaksi formula-paitaa ja niihin yhteensopivat huivit, sekä ruskea kaivinkone-paita ja keväänvihreät froteehousut. Nämä olivat vasta alkua! Poikien vaatekaappia pitäisi hieman täydentää kesävaatteilla. Luulenpa siis, että pari paitaa ja puolihousuja lähtee myös tilaukseen... :)


3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Meillä ollaan tykätty meandin froteehousuista, Manulla onkin nuo samat vihreät housut kuin kuvassa :) Traktoripaitaa olen katellut Manulle myös, poika kun on ihan traktorifani mutta vielä en ole tilannut kun arveluttaa se valkoinen väri. Tyttösille on tulossa frotee- ja kruunutunikat :) saa nähdä suostuuko ekaluokkalainen pitämään sitä kruunutunikaa kun isosisko sen kerkesi jo mollaamaan pikkuvauvojen vaatteeksi :(

S kirjoitti...

Meille tuli kaivuripaita ja vihreät froteehousut pojalle ja tytölle sitten froteesingoalla sekä pupuhaalari.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

nämä on niin ihania! minä olen tämän vuoden puolella tehnyt jo pari tilausta ja aina vaan tuntuu, että lisää tahtoisin :o)