sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Onnea Hannat, Jennit, Johannat ja monet muut


HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Onnea myös kaikille naisille joiden nimipäiviä saa tai on saanut viettää tämän seitsemän päivän aikana!

Tässä pieni muistilista kenen päiviä saamme tämän kyseisen viikon aikana viettää... Onnittelukortti on mukava saada, vaikka myöhästyneestikin :)

18.7 RIIKKA
19.7 SARI, SAARA, SARA
20.7 MARKETTA, MAARIT
21.7 HANNA, JENNI, JOHANNA ja monet muut
22.7 LEENA
23.7 OLGA, OILI
24.7 TIINA, KIRSTI, KIRSI


Meillä vietetään myös nimppareita! Lahjoista en niin piittaa, mutta aina on mukavaa nautiskella kakkukahvien parissa (ja sen kyllä huomaa, hih :)) Pojat saavat toivoa pienen lahjan ja isovanhemmat ja kummit kutsumme kylään. Leivon jotain pientä ja kukin tulee jos vaan pääsee ja ehtii. Siinä se yksinkertaisuudessaan :)

Tänään en kuitenkaan leiponut, vaan marssin kiireisen työpäivän jälkeen lähikaupan pakastealtaalle ja nappasin mukaan säilöntäaineettoman Frödinge- mutakakun ja Tofuline- vanilijajäätelöä (on mielestäni maailman parasta vanilijajäätelöä ja jota vatsanikin kestää). Kyseinen setti on muuten hyvä vierasvara, tosin harvoin säästyy yllätysvieraille ;) Mutakakku on muuten meidän keskimmäisen pojan suuren suurta herkkua!! Voin sanoa, että oli kyllä todella hyvää ja oman puskan vadelmat olivat piste iin päälle :) Mumps mumps!

Vietetäänkö teillä nimppareita??

PS. Meidän kuopuksen nimeä ei ole almanakassa. Olisiko teistä ihan pöpiä viettää hänen nimipäiväänsä vaikka Aukustin päivänä??

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Reetta unohtu listasta!