sunnuntai 10. helmikuuta 2013

RAP = Ihanuuskengät välikauteen


Täällä ollaan ja bloginikin uudistin pitkän pitkän hiljaiselon jälkeen!! Tervetuloa taas lueskelemaan, uudet ja vanhat :)


Minulla oli suuri ilo työskennellä viime syksynä kenkäviikoilla Rap- kenkien maahantuojan palveluksessa... Pääsin tutustumaan kenkiin läheltä ja peräti neljän päivän ajan.
Meillä on ollut yhdet Rapin kengät aiemmin ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Syksyllä kotikaupunkimme lastenpuotiin, Frendi Shopiin niitä tuli myös myyntiin, nappasin heti sieltä talvikengät meidän esikoiselle ja kuopukselle. Niistä lisää myöhemmin...

Nyt kun välikauden vaatteet, kengät ja asusteet ovat ajankohtaisia, niin kerrotaanpa lisää hieman RAPista. Kuinkas monelle merkki on entuudestaan tuttu?
Rap on siis portugalilainen lastenkenkävalmistaja, joka valmistaa todella upeita pieniä popoja laadusta tinkimättä. Ergonimiset kengät valmistetaan ekologisesti käsityönä käyttäen aivan todella korkelaatuisia, ekologisia ja MYRKYTTÖMIÄ raaka-aineita. Kengät ovat kauniita ja niissä on ihastuttavia yksityiskohtia. Nämä kengät ovat siis parasta, mitä voit lapsellesi tarjota!


SS 13- mallistossa on tähtiä luvassa ja näitä saa myös keltaisinakin :)


Tässä hieman kevyempää kevääseen. Tässä mallissa väri oli sellainen harjattu, todella kaunis luonnossa.


Näissä kävelykengissä on siis täysin MYRKYTÖn plyuretaanipohjainen TEX- kalvo! Tex- kalvollisia malleja on keväälle pari erilaista, niin tytöille kuin pojillekin.


Ja JOS meillä olisi tyttö niin nämä ihanuudet ostaisin meille :)

Tässä yläpuolella on muutamia tämän kevään ja kesän malleja, jotka tulevat jälleenmyyjille myyntiin helmi- maaliskuun aikana. Anteeksi kovasti huono kuvalaatu, toivottavasti saatte selvää. Nappasin nämä pokkarilla todella huonossa valossa...

Jälleenmyyjiä Suomessa mm. yllä mainittu Frendi Shop, Pikkujalat ja Calossi

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin :)

Triinu kirjoitti...

Meillä on kahdella isommalla hopeiset Rap- kengät, ja tosi rumasti se hopeinen pinta on raapinutunut pois kärjestä heti ensimmäisissä käytöissä. Ehkä joku toinen väri olisi parempi, en tiedä, mutta mielestäni muissa kengissä ei näin pahasti pinta lähde. Kengät on kuitenkin tosi lämpimät, pelkkä ulkonäkökysymyshän tuo on.

Hanna kirjoitti...

Heidi: Kiitos :)

Triinu: Meillä on joskus ollut esikoisella Bisgaardin hopeiset talvikengät. Niihinkin tuli aivan kamalat naarmut kärkiin, vaikkein niitä pidetty talven aikana kuin max. 10 kertaa. Ja kyllä inhotti, vaikka muuten oli todella hyvät ja lämpimät...


Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Onpas hienoja kenkiä :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.