keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tintti- tossut



Onkos tutun näköiset tossut? Minulla oli lapsena tällaiset kerhotossut, punaiset väriltään. Esikoinen sai tällaiset tummansiniset ensimmäisiksi kerhotossuikseen. Harmi kun olen ne myynyt kirppiksellä jo eteenpäin! Tintti- tossuja valmistettiin yli 30- vuoden ajan Pirhosten perheen alakerrassa. Pariskunta jäi eläkkeelle ja Tintti- tossujen tulevaisuus oli vaakalaudalla, kunnes valmistus siirtyi meidän onneksemme suomalaiselle Reino- tehtaalle!!



Tästä pääsee ostoksille *KLIK*

Noi keltaiset on minusta aikas mageet :D

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tutunnäköiset tossut, kivat :)

Oliviah kirjoitti...

Meille ostettiin toissa päivänä Urholle mustat Tintti tossut päiväkotiin. Alunperin ajattelin tilata nuo keltaiset, mutta en uskaltanut ilman sovittamatta tilata. Stockmannilta löytyi sitten mustia ja nappasin ne mukaan. Ehkä sitten seuraavassa koossa nuo keltaiset, jos ovat hyvät. Sovittamatta olisi kyllä tullut ostettua liian iso koko, kun koossa 22 oli kunnolla kasvunvaraa, vaikka meilä ulkokengissä on jo keväästä lähtien koot 22-23 käytössä. Noiden mustien tossujen pohjassa oli leima Tintti Tampere eli olisivatko vielä alkuperäistä tuotantoa.

Hanna kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti : Eikös olekin :)

Oliviah: luulen niiden olevan alkuperäistuotantoa, sillä muistaakseni uusissa Tintti-tossuissa lukee pienellä lapulla reino :) Ja tosiaan ovat aika reiluja mitoitukseltaan...