perjantai 12. elokuuta 2011

1 kk ja ristiäisvalmistelujaAika menee kuin iltamissa. Meidän pieni kaveri on jo 1 kuukauden ikäinen. Näppylänaamainen seuramies oli neuvolassa 5520g ja 59cm pitkä. Kovasti syö ja mitoistakin sen huomaa :) Pienimmät kestovaipatkin alkavat jo jäädä naftiksi...


Ristiäisvalmistelutkin on jo aloitettu, kutsukorteista. Niitä vietämme 4. syyskuuta.


Ihan kuin jostain häärituaaleista; jotain sinistä, jotain lainattua, jotain vanhaa... Heh! Koristesakset on lainassa, vanhaa on kannessa olevat vauva-aiheiset tarrat ( jäivät yimääräiseksi esikoisen kastekutsuista, kutsu- leimasin tykötarpeineen hommasin meidän kihlajaikutsuja varten) ja sisällä oleva huokoinen paperikin on hommattu ajat sitten :)Yksi maailman kauneimmista kappaleista... Minut tämä saa ainakin herkistymään, joka kerta!

Tästä oon hyvä jatkaa :D

3 kommenttia:

Jennies kirjoitti...

Käyn täällä silloin tällöin lukemassa ja vasta nyt tajusin, että meillähän on pienet prinssit vain päivän ikäerolla, meidän minimies syntyi 13.7 <3 Täytyypi käydä siis aktiivisemmin kurkkimassa kuulumisia :)

- A - d - é - a - kirjoitti...

Heippa, no niinpähän täälläkin kasvetaan kovaa vauhtia ajan kiriessä eteenpäin! Juuri äskön TAAS kuuntelin tuon Kurkelan kappaleen, on se vaan ihana. -Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Hui, miten jaksat panostaa ristiäisiin! Pidättekö isotkin ristiäiset? Tosi taidokkaasti olet tehnyt kyllä kutsut! Mukavaa viikonloppua!