tiistai 5. lokakuuta 2010

Esikoiselta uupuu vielä...

SE TOINEN haalari! Olen tullut siis siihen tulokseen, että kyllä päiväkotilaisella täytyy olla kaksi haalaria. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä päivän aikana voikaan sattua. Jos haalari tarvitsee tyrkätä pesukoneeseen, niin se ei kerkeä aamuksi kuivamaan.
Todellinen pulmani onkin haalarin valinnassa. Tämä on edelleen ihan ylitsepääsemätön asia! ARGH!!


Muutamissa nettikaupoissa vieraillessani törmäsin näihin... Minymon haalareita meillä on ollut jo parina talvena ja olen ollut todella tyytyväinen. Tähän ruskeaan (Oxide Brown) meillä olisi jo asusteetkin valmiina ja hintakin huokea, 82€!


Tämän Reiman haalarin olen nähnyt ihan livenäkin, mutta HINTA!!! Apua, siis Reiman haalari 149€... Tosin väri miellytti kovasti, mutta luulenpa että käyttämättä jäisi. Meidän esikoinen ei pidä vyötärönauhallisista haalareista! :)


Tämä sävy (Ombre blue) pitäisi nähdä ihan luonnossa. Onko tummansininen vai sitten sellainen mustikansininen... Kuvissa ainakin näyttää kivalle. Haaste on vaan löytää 122cm!


Tämä sävy (Dusty mint) on myöskin näkemättä... Onkohan vähän liian lälly talvella 5 vuotta täyttävälle?? Ainakin se toinen sävy (en nyt muista nimeä) oli minulle pettymys, siinä oli ihan väärä sininen!! Tämän hinta on se tuttu jo vuosien varrelta, 89€.

Ei varmaan auta muu kuin pähkäillä taas muutama päivä ja yrittää tulla viisaammaksi!! Heh!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä löytyy noita Minymon haalareita? Kun jossain vaiheessa olivat kaikista nettikaupoista loppu...

Hanna kirjoitti...

Ruskeasta haalarista löyty viime viikolla hyvin vielä kokoja ainakin sisukas.net- nettikaupasta. Tuosta raidallisesta en tiedä, sillä sen sitten lopulta ostin ihan lastenvaateliikkeestä ;)