sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sunnuntaipäivän askareita.

Tänään ollaan vietetty todella mukava päivä, yhdessä sukulaisten kanssa. Mieheni mummo täytti tänään vuosia (hurjat 92 vuotta) ja siellä kävimme hieman juhlistamassa. Olipa kivaa!


Juhliin minulta tilattiin jo viikkoja sitten voileipäkakku ja täytekakku. Toiveena oli kalatäytteinen voikkari ja täytteeksi valitsin savulohta, tuorejuustoa, ranskankermaa, tilliä, paprikaa ja sinappista kurkkusalaattia. Mielestäni oli hurjan hyvää ja näytti juhlaväellekin maistuvan! Tällainen siitä siis tuli. Ammatiltani en mikään kokki/leipuri ole, joten saanen anteeksi työjälkeni...


Tässä vielä tämä makea versio. Olen aivan hullantunut Valion Sitruunarahkaan ja sitä käytin nytkin. Se on niiiin hyvää! NAM!


Ja tää pyykkivuori... Joka päivä on viikattavaa. Oli kyseessä sitten pyhä tai ihan tavallinen arki. Ja tää pino on siis vain ihan murto- osa koko viikattavien pyykin määrästä. HUOH!

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Oi miten herkullisen näköiset kakut! Nams!

LAPINKA kirjoitti...

Nams!! Ihan todella hyvän näköisiä kakkuja! Ja tuo Valion sitruunarahka on aivan huikean herkullista..voisin syödä sitä ihan paljaaltaan vaikka ja kuinka :D Ja