maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ekologista.

Kuinka moni haluaa säästää edes vähän luontoa? Kuinka moni haluaa pukea lapsensa tai jopa itsensä edes hieman luontoa säästäväisemmin, turvallisesti ilman torjunta-aineita? Minulle ekologisuus tulee vain joka päivä tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi. Olenkin kertonut poikiemme olevan Stainerpäiväkodissa ja osaksi oma ajattelutapa johtaa juurensa sieltä. Meillä kierrätetään, syödään mahdollisimman paljon luomua ja lähiruokaa, tavaroissa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kestäviä materiaaleja ja ekologisuus on tullut osaksi myös meidän perheen pukeutumisessa.
Ihanaa kun luomutuotteita tulee päivittäistavarakauppoihin koko ajan lisää. Lisäksi luomutuotteita myydään jo paljon nettikaupoissakin.
Pitäisi varmaan muuttaa Tanskaan. Siellä n. 30% päivittäistavaroista on luomua! ;)

Bellion Ruotsissa valmistetut nahkatossut on niiiin ihanat! Tossut on valmistettu kasviparkitusta nahasta ja voi käytön jälkeen sujauttaa vaikka kompostiin. Kuva on Gredelinin blogista

Entä sitten tämä ihanuus! Kuinka monesta kotoa tämä jo löytyy? Sophie la Giraffe on saanut alkunsa jo 60- luvulla Ranskassa. 100% luonnonkumista valmistettu purulelu on taatusti turvallinen pienen lapsen suuhun!

H&M:n valikoimastakin löytyy jo mukavasti orgaanisesta puuvillasta valmistettuja vaatteita. Ja hintakaan ei hirvitä!

Nämä ihanat Coq en Paten luomupuuvillaiset vaatteet pongasin Ipanajamin nettisivulta!

Tässä taas Lindexin vaihtoehto ota3 maksa2- mallistosta.

Polarn O. Pyretin tämän syksyn fleecetakki on valmistettu kierrätysmateriaalista, kierrätetyistä pulloista! Takkia löytyy monessa herkullisessa värissä.

Kela on viimeisen parin vuoden aikana ottanut ekologisuuden osaksi äitiyspakkausta. Tänä vuonna pakkauksesta löytyy mm. nämä luomupuuvillaiset potkarit.

Saapi nähdä kerääkö tämä postaus mielipiteitä?! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee meiltä tietysti löytyy Sophie!
Meillekin on ruvennut kertymään noita "luomuvaatteita", mukavaa että niitä on tullut ihan kotiäidin kukkarolle sopiviin kauppoihin.

Heidi kirjautumatta