sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Rauhallinen Juhannus.
Me vietimme juhannusta tänä vuonna hyvin perinteisesti. Omalla mökillä ja ihan oman perheen kesken... Mä karkasin tänne kaupunkiin tänä aamuna ja miesväki jäi Saimaan rannalle vielä pariksi päiväksi. Mulla on huomenna työpäivä ja pyykkivuorikin on melkoinen, joten katsoin parhaaksi tulla kotiin.
Mieheni nimipäivä on aina juhannuksen tienoilla, 24. päivä. Joten meidän juhannuksen perinteisiin kuuluu aina myös mansikkakakku. Tänä vuonna se oli tosin tällainen nopea raapaisu mun laiskuudesta riippuen... Kaupan kakkupohja on esansseja täynnä, mutta hyvä vaihtoehto sähköttömällä mökillä. Kakku kyllä kelpasi, hetkessä se oli hävinnyt parempiin suihin! :)
Kokkoakin me saamme usein ihailla. Meidän mökkinaapurien pojat nimittäin jaksavat lähes joka juhannus jonkinmoisen kokon virittää. Tänä vuonna pojat kasasivat sen ihan järvelle. Ja täytyy kyllä myöntää, että eihän juhannusta ole ilman kokkoa!
Ja jos ulkona tihuttaa vettä, niin virikkeitä on pojille keksittävä sitten sisätiloihin. Tätä juhannusta varten löysin tällaisen ihanan Domino-pelin. Minusta peli on ihana, tulee ihan oma lapsuus mieleen. Pelin ostin Livinkistä hurjaan 4,50 euron hintaan. Toivottavasti tästä on iloa pitkäksi aikaa, sillä niin ihana peli mielestäni on...
Mukavaa arjen alottajaista kaikille!

Ei kommentteja: