sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Syksyn haastava pukeutuminenMeillä ollaan jo parisen viikkoa pojat puettu haalareihin päiväkotiaamuina. Aamut ovat olleet viileitä ja kosteita, joten minusta ehkä huolettomin asu aamu-ulkoiluille. Tosin meillä sitten täytetään hoitokassi kaikilla mahdollisilla varusteilla, päiväksi varataan takit jos ilmat lämpenee aamusta jne.

Minusta on vaikea pukea poikia näillä keleillä. Välillä tuntuu, että niillä on liian vähän päällä ja välillä taas juoksentelevat pää märkina ees sun taas.

Meillä välikausihaalarin alla on yleensä velour- tai gollegehousut, sekä aluspaita ja yleensä pitkähihainen trikoopaita. Fleecetakin olen myös sujauttanut alle, jos aamulla mittäri on näyttänyt n. 10 astetta.

Kenkinä meillä käyetään Vikingin goretexeja ja kumpparit odottavat aina päiväkodissa sadesään yllättäessä.


Miten teillä puetaan lapset päiväkotiin?Meidän esikoinen nappasi tänään hopeamitalin kurjassa, tuulisessa sadesäässä. Poikamme kilpailivat samassa sarjassa. Kuopuksemme sijoittui viidenneksi! Kyllä oli äiti iloinen pienistä pojistaan! :)

Kuvaa en saanut napattua hienosta mitalista, se on jo teillä tietymättömillä. Veikkaisin, että esikoisemme aarrelaatikossa...


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä onkin Etelä-Suomessa kumpparikelejä piisannut...! Odotan innolla että tulee pakkasta ja lunta, ja saan kenkäfriikkinä pukea lapselleni uudet Bisgaardin nahkaiset villavuoriset talvikengät, jotka tilasin pikkujalat.fi verkkokaupasta. Aiemmin niitä joutui tilaamaan Tanskasta ja maksella aikamoisia postikuluja. Tytöillekin olis aivan ihania kenkiä bisgaardilla, mutta kun se pikkuinen tyttö vielä puuttuu ;)))