maanantai 2. marraskuuta 2009

Päiväkahvia piimäkakun kera

Teki niin mieli jotain makeaa kahvin seuraksi.
Kaapista löytyi tarpeet piimäkakkuun.
Nam, se on niin hyvää!
Lisäksi muutenkin meillä pidetään kovasti kuivakakuista.
Tiikerikakku on ihan suosikki!

Tämän kakun valmistin tädiltäni saadulla reseptillä.

Piimäkakku
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl ohrajauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl soodaa
0,5 tl neilikkaa
1 tl kanelia
2 dl piimää
1 dl voisulaa
1 dl siirappia

175 c´ n. 50 minuuttia

Herkullisia kakkuhetkiä!

5 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki, täytyy viedä töihin. Just aamulla katoin, että olisi ohrajauhoja ja piimää yli tarpeen!

    VastaaPoista
  2. Tiina: Ohrajauhojen sijaan käy myös ihan pelkkä vehnäjauhokin... :) Ja jos piimäkään ei riitä niin tilkka maitoakin sopii!

    VastaaPoista
  3. Kiitos reseptistä :o) Tätä kokeillaan.

    VastaaPoista
  4. Ja jos kakusta haluaa oikein kuohkean niin 2tl leivinjauhetta kuivien aineiden joukkoon!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mukavaa kun kävit :)