maanantai 15. elokuuta 2011

Pallero pieni


Meillä kasvetaan ja syödään kovasti. Päivisin jaksetaan jo valvoakin ja seurailla isoveljien puuhailuja!

Kuvassa ollaan menossa päiväunille. Yllä Helmiltä tilattu pipo, me&in velourhaalari ja mummon kutomat tumput (neulesukat on näköjään unohtunut).

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Pikku prinssin valtakunta


Makuuhuoneiden muutosten jälkeen meidän pienokaisella on nyt ihan oma huone! Viime yönä minulla olikin sitten kenttämajoitus prinssin huoneen lattialla. En nimittäin jaksanut omaan petiin kömpiä yösyötön jälkeen :)


Taulut puuttuvat vielä seiniltä ja uudet verhotkin pitäisivät hommata jostain, en vaan ole päättänyt millaiset olisi kivat. Onko ideoita??


Mitään uutta ei tullut huoneeseen hankittua, lukuunottamatta tätä Ikean vuodekatosta...






Aurinkoista sunnuntai- iltaa, Hanna

lauantai 13. elokuuta 2011

Kenttämajoitusta



Ei nyt ihan retkipatjalla kuitenkaan, mutta lattianrajassa kylläkin ;) Minun ja mieheni pikkuruinen makkari (joka lohkottiin meidän kahden vanhimman pojan todella suuresta huoneesta) on vihdoinkin valmis... Joo-o, ne perinteiset listat kyllä vielä uupuu. En osaa päättää mitkä haluisin! Me jouduimme myös luopumaan meidän vanhoista sairaalasängyistä tilanpuutteen vuoksi ja nyt nukutaan patjoilla siihen saakka kunnes uusi sänky hankitaan... Saa nähdä miten ensi yönä nukuttaa, kun on uudet täkitkin. Meidän pojat sai viime jouluna kyseiset untuvatäkit pukinkontista, mutta ne on heidän mielestään aivan liian kuumat. Kokeillaan me sitten noita vuorostaan :)

Kauniita unia toivottelee Hanna

Psst. Mitenköhän pikku mies nukkuu, kun on ihan omassa huoneessaan?? Äitiä hieman jänskättää...

perjantai 12. elokuuta 2011

1 kk ja ristiäisvalmisteluja



Aika menee kuin iltamissa. Meidän pieni kaveri on jo 1 kuukauden ikäinen. Näppylänaamainen seuramies oli neuvolassa 5520g ja 59cm pitkä. Kovasti syö ja mitoistakin sen huomaa :) Pienimmät kestovaipatkin alkavat jo jäädä naftiksi...


Ristiäisvalmistelutkin on jo aloitettu, kutsukorteista. Niitä vietämme 4. syyskuuta.


Ihan kuin jostain häärituaaleista; jotain sinistä, jotain lainattua, jotain vanhaa... Heh! Koristesakset on lainassa, vanhaa on kannessa olevat vauva-aiheiset tarrat ( jäivät yimääräiseksi esikoisen kastekutsuista, kutsu- leimasin tykötarpeineen hommasin meidän kihlajaikutsuja varten) ja sisällä oleva huokoinen paperikin on hommattu ajat sitten :)



Yksi maailman kauneimmista kappaleista... Minut tämä saa ainakin herkistymään, joka kerta!

Tästä oon hyvä jatkaa :D

torstai 11. elokuuta 2011

Ihanuuksia, I love it!!

Ihana mallisto jälleen kerran!!! Tästä löytyi jokaiselle jotakin ja pitkähkö lista jäi vielä odottamaan tulevia kutsuja... Lisäksi osallistujamäärän vuoksi oli aika härdelli ja ainakaan minä en pystynyt keskittymään ;) Meitä oli siis 10 vierasta+ minä ja esittelijä sekä 9 lasta ikähaarukalla 1- 8 vuotta sekä meidän 3 ipanaa ja esittelijän vauveliini = 25 ihmistä :D


Esikolle kiva pusero ja viime syksyn limen värisen velourit käyvät kivasti!


Keskimmäisen suursuosikki! Halusi tämän välttämättä, kun esittelijä laittoi vaatteet rekkiin :) "Äitiiii, ton mä tahdon!"


Vauvalle kivoja pöllöjä!


Itselleni sitä perusmustaa jota kaappini pursuaa. Tunika on kauniin mallinen ja todella kiva viileneviin syyspäiviin!


Nämä oli siis ihan pakko saada!! Ihanaa, kun kerrankin löytyi leggarit, jotka on paksummat ja todella hyvät jalassa...

Seuraavia kutsuja jään siis innolla odottamaan :)



keskiviikko 10. elokuuta 2011

Sateisena päivänä



Meillä on sadellut tänään lähes koko päivän. Välillä tihkuttamalla ja välillä ihan kaatamalla...


Tällaisina päivinä on ollut mukavaa leipoa illan vieraita varten. Tänään on vuorossa suklaamuffinsseja (jotka on muuten leivottu yhden herkullisen kuivakakun reseptillä) ja amerikkalaista juustokakkua!


Ja nopealla ensisilmäyksellä kivalta näyttää me&i- mallisto. Nyt ei ollut nettisivut yhtä juntturassa kuin yleensä ja suht hyvin sain silmäillä :)

Sadetta pidellen, Hanna

tiistai 9. elokuuta 2011

Huomenna, huomenna.




Jee jee! Huomenna näkee odotetun me&i- malliston... Tapani mukaan kutsuilen taas julkaisupäivänä, eipä tarvitse aikaa kuluttaa tukkeutuneilla sivuilla ;) Tulen sitten kertomaan miltä näytti! Pikkukuvien perusteella kivoja tulee taas löytymään...

Ja toinen tuulettamisen arvoinen juttu: meidän remontti makuuhuoneen osalta on kohta valmis!! Niihin kuviin palaan sitten myöhemmin...

maanantai 8. elokuuta 2011

Pikku Prinssi


Meidän perheen kuopus syntyi helteisenä kesäaamuna 4 viikkoa sitten. Syntymäpäivä oli 11. heinäkuuta. Sama päivä kuin äitini miehellä ja mikäs sen mukavampaa... Ensi kesänä vieteään sitten kuusikymppisiä ja 1- vuotisjuhlia samaan aikaan :)
Pikkumies painoi 4508g ja pituutta oli 55cm.


Mustasukkaisuutta ei ole ollut ja isoveljet ovat ottaneet tulokkaan todella hyvin vastaan. Pieniä sormia ja varpaita ihastellaan joka päivä ja heistä on mukavaa pitää seuraa pienelle! Tuttia laitetaan suuhun ja pullosta juotetaan maitoa. Äidin sydän huokaa <3

Täällä siis kiirettä pitää! Mieheni on jo ollut töissä kesäloman jälkeen ja päivät vilisevät silmissä tätä arkea pyörittäen. Pyykinpesua, vaipanvaihtoa, imettämistä, ruuan laittoa, astiapesukoneen tyhjentämistä... Näin ne päivät kuluu!

Blogin kanssa on ollut yhtä takkuamista, ihan ottaa aivoon!!! Suosikkiblogeja olen lueskellut lähes päivittäin, mutta kommentteja en ole voinut jättää kenenkään blogiin... NYYH!! Mielessä ja ajatuksissa olette, rakkaat kanssasisaret. Onko muilla vielä ongelmia, vai olenko ainoa??

-Hanna-