maanantai 31. toukokuuta 2010

Haaveilua.




Keittiön uusista seinäpinnoista. Huuvasta. Launkkulattioista. Uudesta kylpyhuoneesta. Pihasaunasta. Lämpimästä lasikuistista. Telkkarittomasta elämästä. Jne.
Tässä muutama ihastuttava tapettimalli, meidän hyvin neutraalin väriseen kotiimme! Ja kaikki haaveilu ajallaan, vai mitä?!

Vihdoinkin.


Sain viikonloppuna viikattua ja siivottua poikiemme paitavaraston. Talvisemmat ja tummemmat vaatteet laitoin syrjään ja pienksi jääneet siivosin pois. Osan hinnoittelin kirppikselle... Hmm... Meillä on paitoja ihan liikaa ja NYT alkaa paitojen ostolakko!! Ajattelin jopa ryhtyä hieman ekologisemmaksi; ostan vaatteita vaan tarvaittaessa ja alan suosia enemmän luomupuuvillasta valmistettuja vaatteita! Voisin ehkä myös ostella kirppiksiltä ja käytettyinä... :)

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Pari ostosta.




Esikoisemme vaatekaappia päivitin viime viikolla tällaisilla ostoksilla. Keltaisen ketun verkkokauppaa käytin hyödyksi ja tällaiset tarttuivat matkaan. Paniikki alkaa pikku hiljaa tulla. Nimittäin 110 senttiset paidat ja housut alkaa jäädä vauhdilla pieniksi. Kipin kapin siis täytyisi päivittää kaappia suuremmalla koolla.
Nämä ostokset ovat pitkähihaisia ja ihanan pehmoista materiaalia kumpikin. Meillä kyseisten merkkien vaatteet ovat kestäneet hyvin aiemminkin, joten uskalsin ostaa näitä lisääkin...
Psst.. seuraavaksi täytyy varmaan vierailla Gredelin- nettikaupassa! :)

perjantai 28. toukokuuta 2010

Pipoja.


Eikö olekin ihania?! Siistiä kädenjälkeä, ihanat värit... Nämä tilasin Helmiltä, Pojan vaatetta-blogista. Kiitos Helmi! Näitä meillä pidetään kauppatakin kanssa ja NYT näitä taas tarvitaan... Ei olisi uskonut viikko sitten.

Mukavaa viikonloppua sateen keskeltä!

maanantai 17. toukokuuta 2010

TAHDOTAAN OSTAA.


Esikoisemme on talven aikana kasvanut niin hurjasti, että puseroiden hihat ja housujen puntit alkavat käydä liian lyhyiksi. Jos sinulla on kaapissasi tarpeetonta, siistejä 116cm tai 122cm vaatetta ja etkä ole kirppisihmisiä, niin ota rohkeasti yhteyttä!! Voisin välillä ostaa jotain kierrätettyäkin.
Olen kyllästynyt siihen, että aina pitäisi ostaa kaikki uutena... :)
Minut tavoittaa: paljonpojista @ gmail.com (välit pois)

torstai 13. toukokuuta 2010

Ihastuttava uusi nettiputiikki on avattu!


Eikö olekin mainio! :) Kaikki sinne virtuaalishoppailemaan! Pääset nettiputiikkiin napsauttamalla tästä.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Pikkiriikkinen kurkistus kesään.



Laatu, kestävyys, värien pysyminen, istuvuus ja ihanat kuosit. Nämä edellämainitut asiat ovat juuri SE juttu näissä P.opin vaatteissa! Täksi kesäksi meiltä löytyvät ainakin nämä, jo monessa muussakin blogissa vilahtaneet teepparit. Muutaman viikon sisällä mieheni veljen perhe kasvaa yhdellä ja minä saan hyvän syyn matkata Kuopioon. Tietysti ensisijaisesti katsomaan pientä vauvaa ja toki sitten piipahtamaan Pyretin myymälässä. Toivottavasti sieltä löytyisi edes jotakin kivaa. Saaristo- kuosista pidän todella paljon! :)

maanantai 10. toukokuuta 2010

Hiljaiseloni päättyy NYT.


Ananalta sain tämän aurinkoisen, mieltä lämmittävän tunnustuksen. Sanasi olivat niin kannustavia, joten pakkohan siitä oli päästä kertomaan! Kiitos vielä kovasti!!
Ja toki hyvää arpaonnea oli myös pakko tulla hehkuttamaan. Arpajaisvoitosta aionkin tulla kertomaan, sitten kun paketti on meille saakka kotiutunut!

Meillä kevätkiire, remontin suunnittelu ja arjen pyörittäminen on vähentänyt energiavarastoani. Mutta nyt otan taas itseäni niskasta kiinni ja lupaan pitää parempaa huolta blogistani ja blogiystävistäni!

"Nähdään" pian!